2016: New year, new NAN

new year, new nanNa een geslaagde eerste meeting met ons nieuwe PR bureau weten we het zeker: 2016 wordt een jaar vol positieve veranderingen! Met een super fijne sale en de nieuwe collectie die langzaam vorm begint te krijgen, kunnen de NAN ladies zich opmaken voor een fashionable nieuw jaar!

Door creatieve reclamecampagnes en posts op onze social-mediakanalen, willen we álle vrouwen inspireren een persoonlijke touch aan elke outfit te geven. Heb je bijvoorbeeld moeite met het combineren van de speelse prints uit onze collectie? Wij laten met foto’s zien hoe je onze lijn stijlvol, maar toch origineel kunt dragen. Wij geloven namelijk dat het zakelijke leven juist díe vrolijke knipoog nodig heeft, en de casual dag prima kan worden ingekleed met een fijn pak gecombineerd met de juiste accessoires.

Het pak wordt in 2016 niet meer in verband gebracht met stoffige pantalons, oubollige blouses en colberts: door de vrouwelijke pasvorm en gedurfde kleurencombinaties maakt NAN het pak weer trendy.

Ben je benieuwd en kun je niet wachten tot de nieuwe collectie wordt gelanceerd? In de sale score je nu de meest fashionable pakken uit de wintercollectie met 15% korting. Maak nu online gebruik van de korting met de code NAN_2016-01_ACTIE, deze is niet geldig in combinatie met andere acties. Neem ook gelijk een kijkje in de online outlet store: altijd fijn!

 

Share this post