Damesblouse off-white

80,00

SALE II Maak een statement met jouw damespak!

Deze nieuwe off-white zakelijke blouse ICON, gemaakt van een luxe zijde blend, is zowel zakelijk als privé prachtig te stijlen; of dat nu met een jeans en high heels is, of je donkerblauwe krijtstreep kokerrok. Stylish en een fractie geraffineerd! Het nieuwe werken brengt ook wat veranderingen met zich mee als het om dress to the occasion gaat, omdat die occasion zich steeds meer thuis afspeelt vanwege het thuiswerken. Wist je dat het helpt om van de vrije tijds modus in je werksfeer te stappen, door ook jouw outfit daarop aan te passen, ook al ben je achter je laptop in jouw woonkamer aan het werk? Het helpt echt bij het schakelen en meer gefocust te zijn. En nee, deze gedachte komt niet omdat wij als Team het heerlijk vinden om weer die jeans of sweatpants te verruilen voor een goeie suit.

De off-white zakelijke blouse heeft hoge manchetten met 4 knoopjes, een opstaande kraag die wordt gesloten met 3 knoopjes in je nek en van daaruit een mooie split die loopt van nek tot net boven je beha. De kleur is prachtig off-white, en hierdoor eindeloos te combineren!

Styling tip van een happy customer

De mouwen zijn wat langer, dat is ook de bedoeling, maar ik vind dat met werk soms onhandig. Sla dan de manchetten dubbel; heel mooi en praktisch! Ik draag de blouse graag op de zwarte pinstripe flared pantalon, een mooie combinatie en het zit erg lekker.

 

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team