Damespak roze SB

378,00

Een zakelijk damespak als fashion statement!

Pretty in pink, die film werd een instant cult classic! Ook ons powder pink dames pak valt in die categorie. Gewoon omdat dit dames pak ieder seizoen zijn “mannetje” staat. En niet alleen in 2020 prachtig is, maar ook nog lange tijd daarna. Pasvorm en kwaliteit zijn hier heel belangrijk in.

Dit poeder roze zakelijke dames pak heeft twee verschillende jasjes en een slimfit model pantalon. Heerlijk om mee te mixen en matchen. Het dames colbert is er met een enkele rij knopen en in een iets langere uitvoering met twee rijen knopen. De pantalon is mooi slank gesneden met een smal pijpje.

De gekozen stof is van een heerlijke travel kwaliteit; door de stretch ook uitermate comfortabel wanneer je op reis bent. De dark pinkish knopen geven het dames pak een heerlijke sterke vibe.

“Powder pink het nieuwe zwart!”

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN DAMESPAK PAST!

Styling tip van een happy customer:

In love with my new suit! Zakelijk en privé gemakkelijk te stylen. Wanneer ik uitga draag ik het pak met hakken en gouden top. Tijdens een business meeting combineer ik er een zakelijke damesblouse onder: de kleur is wat zachter en dan geeft de kraag van de blouse het geheel wat meer kracht. Zelf heb ik voor het dames colbert met enkele rij knopen gekozen. Mijn jasjes draag ik graag open, een blazer met dubbele rij knopen vind ik open wat rommelig.

Hoe gaaf is het trouwens om in plaats van een trouwjurk of lange avondjurk eens een pak of smoking te dragen? Hebben we jou op een idee gebracht, contact ons via 0639605650 En mocht jouw pak niet in onze ready to wear NAN collectie zitten, informeer dan naar onze https://www.nan.nl/nandonna/ maatpakken!

Dames colbert roze SB

Wissen

Dames pantalon roze

Wissen

Op voorraad