Dames blouse zwart

139,00

“Zakelijk kleden has a bit of a new, different, ring to it, nowadays “

Waarbij tot voor kort, vóór COVID-19, ongetwijfeld elke dag een goeie business outfit naar werk logisch was, is nu een meer casual outfit vanwege het thuiswerken het “nieuwe“ normaal.

Bestel daarom nu onze nieuwe zakelijke BOLD blouse uit onze unieke NAN VANITIES online óf  bezoek de NAN shop in Rotterdam.

Deze exclusieve NAN blouses, zijn een mooie balans tussen zakelijk, elegant en een tikkeltje geraffineerd. We hebben 2 stijlen in de BOLD blouses-lijn: met mouwen tot net boven de elleboog en zonder mouwtjes. Beide stijlen damesblouses zijn prima zowel zakelijk als privé te stylen met jouw favo NAN damespak.

De details van het design zijn subtiel, maar wel heel krachtig. De luxurious zwarte stof zelf heeft een lichte, bijna blauwachtige glans met bloemapplicaties, en draagt heel luchtig. De blouse heeft een mooie less-is-more basic uitstraling. Het hogere boord sluitend met 3 knoopjes achter in je nek, een split op je rug lopend vanaf de neklijn tot net boven je bh-band, en kleine splitjes in de binnenkant van de mouwen, maken de blouse met korte mouwen heel bijzonder. De blouse zonder mouw accentueert je schouders juist weer sterk.

De blouse valt gemiddeld voor wat betreft de maatvoering; heb je normaal gesproken een maat 38 voor je tops, bestel dan nu ook een 38. De stof is geen blend met stretch. Kom je er ondanks de maattabellen niet uit voor jouw maat bel, ons dan gewoon even op 06-39605650. Krijg je meteen ook wat styling tips!

Voor ons geldt nog steeds dat we niet willen meewerken aan overproductie: slow fashion en sustainability zijn nog steeds onze kernwoorden van waaruit we ontwerpen en produceren. Nu in het licht van Corona is dat belangrijker dan ooit. Vandaar dat ook voor deze tops geldt dat de voorraad niet enorm is.

Ons model Ellen is 1.80m en draagt een maat 40.

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN DAMESPAK PAST!

Styling tip van een happy customer:

Zo blij met deze blouse! Op heel veel verschillende manieren te stylen. Onder mijn dames pak very feminine, maar op mijn jeans met high heels heel goed voor mijn friday afternoon drinks na werk. Ik heb gekozen voor de blouse zonder mouw; te gek hoe deze blouse je blote schouders mooi doet uitkomen. En weet je, zwart is altijd goed; spring, summer, fall and winter! Wederom een goeie NAN basic om mijn business wardrobe mee aan te vullen.

WAS JOUW BLOUSE IN EEN KOUDE HANDWAS! 

 

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen