Dames pantalon roze

129,00

Een damespak boring? No way!

Pretty in pink, die film werd een instant cult classic! Ook onze powder pink dames pantalon EPIC valt in die categorie. Gewoon omdat dit dames pak ieder seizoen zijn “mannetje” staat. En niet alleen in 2020 prachtig is, maar ook nog lange tijd daarna. Pasvorm en kwaliteit zijn hier heel belangrijk in.

Dit poeder roze zakelijke dames pak heeft twee verschillende jasjes en een slimfit model pantalon. Heerlijk om mee te mixen en matchen. Het dames colbert is er met een enkele rij knopen en in een iets langere uitvoering met twee rijen knopen. De powder pink dames pantalon is mooi slank gesneden met een smal pijpje.

De gekozen stof is van een heerlijke travel kwaliteit; door de stretch ook uitermate comfortabel wanneer je op reis bent. De dark pinkish knopen geven het dames pak een heerlijke sterke vibe.

“Powder pink het nieuwe zwart!”

Ons model is 1,80 meter en draagt maat 40 jasje en 42 pantalon.

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen voor jouw damespak, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

En mocht je toch liever voor een NAN maatpak gaan kijk dan even op https://www.nan.nl/nandonna/

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN DAMESKOSTUUM PAST!https://www.nan.nl/tassen/

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? https://www.nan.nl/product/body-v-hals-zwart/ Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

Styling tip van een happy customer:

In love with my new suit! Zakelijk en privé gemakkelijk te stylen. Wanneer ik uitga draag ik het pak met hakken en gouden top. Tijdens een business meeting combineer ik er een zakelijke witte https://www.nan.nl/product/witte-dames-bodyblouse-lisa/damesblouse onder: de kleur is wat zachter en dan geeft de kraag van de blouse het geheel wat meer kracht. Zelf heb ik voor het dames colbert met enkele rij knopen gekozen. Mijn jasjes draag ik graag open, een blazer met dubbele rij knopen vind ik open wat rommelig.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen