Dames colbert pink DB

269,00

Zakelijke damespakken boring? No way!

Pretty in pink, die film werd een instant cult classic! Ook onze powder pink DB colbert EPIC valt in die categorie. Gewoon omdat dit dames pak ieder seizoen zijn “mannetje” staat. En niet alleen in 2020 prachtig is, maar ook nog lange tijd daarna. Pasvorm en kwaliteit zijn hier heel belangrijk in.

Dit poeder roze zakelijke dames pak heeft twee verschillende jasjes en een slimfit model pantalon. Heerlijk om mee te mixen en matchen. Het dames colbert is er met een enkele rij knopen en in een iets langere uitvoering met twee rijen knopen, de mouwen hebben een splitje ipv een rij knoopjes. De pantalon is mooi slank gesneden met een smal pijpje.

De gekozen stof is van een heerlijke travel kwaliteit; door de stretch ook uitermate comfortabel wanneer je op reis bent. De dark pinkish knopen geven het dames pak een heerlijke sterke vibe.

“Powder pink het nieuwe zwart!”

Ons model Ellen is 1,80 meter en draagt maat 40 jasje met een maat 42 pantalon. Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen voor jouw dames pak, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

En mocht je toch liever voor een NAN maatpak gaan kijk dan even op https://www.nan.nl/nandonna/

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN DAMESBLAZER PAST!

Styling tip van een happy customer:

In love with my new suit! Zakelijk en privé gemakkelijk te stylen. Wanneer ik uitga draag ik het pak met hakken en gouden top. Tijdens een business meeting combineer ik er een zakelijke damesblouse onder: de kleur is wat zachter en dan geeft de kraag van de blouse het geheel wat meer kracht. De witte NAN blouses  https://www.nan.nl/product/witte-dames-blouse-dubbele-manchetten-met-strik-sofia/  zijn daar perfect voor. Zelf heb ik voor de dames blazer met enkele rij knopen gekozen. Mijn jasjes draag ik graag open, een jasje met dubbele rij knopen vind ik open wat rommelig.

Wissen