Damescolbert bruin ruitje SB

279,00

Al dat thuiswerken en die inperkingen van je bewegingsvrijheid, maken wat ons betreft wel eens dat we vergeten onze persoonlijke presentatie op 1 te zetten. Maar juist wanneer je achter de laptop zit, is het minder makkelijk jezelf optimaal  te positioneren. Online is appearance bijna nog belangrijker. Life heb je je houding, handbewegingen, stem, oogcontact en zo om je verhaal kracht bij te zetten. Dat is zoveel moeilijker in bijvoorbeeld een Teams vergadering. Hoe fijn om dan je favo NAN damespak aan te hebben. Overigens snappen we dat je niet altijd het hele damespak draagt wanneer je achter je scherm zit,  maar een goed zakelijk damespak pak in je zakelijk garderobe is nooit weg, voor straks als alles weer anders is….?!

Nog fijner is dat je onze nieuwe NAN items ook eindeloos kan door combineren in je privé! Wat denk je van onze BOLD en ICON blouses op deze Marlene pantalon: met sneakers eronder en klaar voor  het “schoolplein” of toch even snel die Latte bij jouw lievelings barista. Mix & match dus: efficiënt stijlen met elkaar combineren en zo een eindeloze hoeveelheid aan nieuwe sets creëren. Overigens blijft een colbert met jeans ook goed: soms met een t-shirt dan weer met een prachtige witte NAN blouse onder je blazer.

De stof heeft een pied-de-poule patroon in bruin/zwart. De donker knopen geven mooie accenten aan zowel de mouwen als de voorpanden.

De foto van het pied de poule patroon is het meest kleurecht.

Het colbert met enkele rij knopen heeft 2 klepzakjes en een ticketpocket boven het rechter zakje. 2 splitjes laten het jasje mooi aansluiten op je rug.

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN BLAZER PAST!

Styling tip van een happy customer:

Ik draag altijd maat 38 van NAN items. Deze keer heb ik gekozen om de zakelijke pantalon wel in mijn maat te kopen, maar het colbert in een 44. Heerlijk, want nu kan ik het colbert ook als een boyfriend jacket met een jeans dragen. Mijn lengte is 1.77 dus dat staat heel tof. Wel vindt ik het fijn om in de winter laagjes over elkaar te dragen. Had nog een zwarte trui in mijn kast liggen en die draag ik eronder. In de NAN winkel zelf hadden ze nog een stoere antraciet shawl en die gaat er ook omheen. I am ready for those Dutch stormy days!

Fun fact:

Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

Wissen