Dames blazer bruin ruitje DB

289,00

Al dat thuiswerken en die inperkingen van je bewegingsvrijheid, maken wat ons betreft wel eens dat we vergeten onze persoonlijke presentatie op 1 te zetten. Maar juist wanneer je achter de laptop zit, is het minder makkelijk jezelf optimaal  te positioneren. Online is appearance bijna nog belangrijker. Life heb je je houding, handbewegingen, stem, oogcontact en zo om je verhaal kracht bij te zetten. Dat is zoveel moeilijker in bijvoorbeeld een Teams vergadering. Hoe fijn om dan je favo NAN damespak aan te hebben. Overigens snappen we dat je niet altijd het hele damespak draagt wanneer je achter je scherm zit,  maar een goed zakelijk damespak in je zakelijk garderobe is nooit weg, voor straks als alles weer anders is….?!

Nog fijner is dat je onze nieuwe NAN items ook eindeloos kan door combineren in je privé! Wat denk je van onze BOLD en ICON blouses op deze Marlene pantalon: met sneakers eronder en klaar voor  het “schoolplein” of toch even snel die Latte bij jouw lievelings barista. Mix & match dus: efficiënt stijlen met elkaar combineren en zo een eindeloze hoeveelheid aan nieuwe sets creëren. Overigens blijft een colbert met jeans ook goed: soms met een t-shirt dan weer met een prachtige witte NAN blouse onder je blazer.

De stof heeft een pied-de-poule patroon in bruin/zwart. De donkere knopen geven mooie accenten aan zowel de mouwen als de voorpanden.

Het dames colbert met een dubbele rij knopen heeft 2 klepzakjes. De 2 splitjes laten het jasje mooi aansluiten op je rug. Het double breasted jasje valt net weer wat langer dan het colbert met een enkele rij knopen.

Heb je er weleens aan gedacht om jouw NAN damescolbert met een van deze sjaals te stylen? Dan heb je meteen een toffe nieuwe vibe!

Shawl camel

Shawl crème

Shawl taupe

Shawl black

Shawl powder

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN BLAZER PAST!

Styling tip van een happy customer:

Sinds een aantal jaar ben ik echt verslaafd aan double breasted jasjes: zeker aan die van NAN. Recent kocht ik nog het powder pink NAN jasje met dubbele rij knopen. Zo tof een zeer vrouwelijk kleur, maar met een meer mannelijke snit. Dat roze NAN jasje draag ik eigenlijk alleen dicht. Komt je taille zo goed in uit. Dit bruine ruitje wil ik ook wel eens los gaan dragen: vindt echt dat dit “ouwe opa “ruitje zich daar geweldig voor leent. Heb trouwens de bijpassende kokerrok er ook bij gekocht, maar dan blijft het colbert wel weer dicht. Die strakke lijnen, classy sassy!

Fun fact:

Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Heb je onze investment piece al gespot? Shop hier onze blauwe leren pantalon.

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team