Damespantalon bruin ruitje flared

169,00

Al dat thuiswerken en die inperkingen van je bewegingsvrijheid, maken wat ons betreft wel eens dat we vergeten onze persoonlijke presentatie op 1 te zetten. Maar juist wanneer je achter de laptop zit, is het minder makkelijk jezelf optimaal  te positioneren. Online is appearance bijna nog belangrijker. Life heb je je houding, handbewegingen, stem, oogcontact en zo om je verhaal kracht bij te zetten. Dat is zoveel moeilijker in bijvoorbeeld een Teams vergadering. Hoe fijn om dan je favo NAN damespak aan te hebben. Overigens snappen we dat je niet altijd het hele dames broekpak draagt wanneer je achter je scherm zit,  maar een goed zakelijk damespakpak in je zakelijk garderobe is nooit weg, voor straks als alles weer anders is….?!

Nog fijner is dat je onze nieuwe NAN items ook eindeloos kan door combineren in je privé! Wat denk je van onze BOLD en ICON blouses op deze Marlene pantalon: met sneakers eronder en klaar voor  het “schoolplein” of toch even snel die Latte bij jouw lievelings barista. Mix & match dus: efficiënt stijlen met elkaar combineren en zo een eindeloze hoeveelheid aan nieuwe sets creëren. Overigens blijft een colbert met jeans ook goed: soms met een t-shirt dan weer met een prachtige witte NAN blouse onder je blazer.

De stof heeft een pied-de-poule patroon in bruin/zwart.

De foto van het pied de poule patroon is het meest kleurecht.

Het model van deze pantalon is een meer high waist, met een rits aan de zijkant. De pijpen zelf vallen heel elegant wijd vanaf het bovenbeen naar onder.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? body top Guusje Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN OUTFIT PAST!

Styling tip van een happy customer:

Vanuit ons bedrijf werken we al sinds April thuis. Bij mij sloop het er zo rond Augustus toch in dat ik niet echt veel meer aandacht voor mijn uiterlijk had. Doordat ook mijn partner thuis werkt en de kids ook lange tijd van school waren, raakte mijn agenda zo overvol door werk en privé, dat ik er zelf eigenlijk een beetje bij in schoot. Begin September heb ik daar toch rigoureus paal en perk aan gesteld. Ondanks het nog langer thuis moeten werken als het even kan, ga ik weer met regelmaat naar de schoonheidsspecialiste en kapper; wat past daar beter bij dan een goed met mooie nieuwe items aangevulde garderobe. Rara, waar dat laatste erg goed is gelukt? Bij NAN natuurlijk. Ik heb dit nieuwe Marlene pak direct gekocht. De BOLD blouse en ICON blouse kon ik trouwens echt niet laten liggen! Mij gaan jullie weer vaker zien lief NAN Team!

Draag onze Marlene pantalon ook ons met onze nieuwe NAN witte SIMPLICITY blouse!  witte ruffle damesblouse sneakers eronder en klaar!

Fun fact:

Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze Zwarte damestrui al besteld?

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen