Rok bruin ruitje

85,00

SALE II Al dat thuiswerken en die inperkingen van je bewegingsvrijheid, maken wat ons betreft wel eens dat we vergeten onze persoonlijke presentatie op 1 te zetten. Maar juist wanneer je achter de laptop zit, is het minder makkelijk jezelf optimaal  te positioneren. Online is appearance bijna nog belangrijker. Life heb je je houding, handbewegingen, stem, oogcontact en zo om je verhaal kracht bij te zetten. Dat is zoveel moeilijker in bijvoorbeeld een Teams vergadering. Hoe fijn om dan je favo NAN damespak aan te hebben. Overigens snappen we dat je niet altijd het hele damespak draagt wanneer je achter je scherm zit,  maar een goed damespak in je zakelijk garderobe is nooit weg, voor straks als alles weer anders is….?! Style jouw NAN damespak eens met deze NAN kokerrok

Nog fijner is dat je onze nieuwe NAN items ook eindeloos kan door combineren in je privé! Wat denk je van onze BOLD en ICON blouses op deze Marlene pantalon: met sneakers eronder en klaar voor  het “schoolplein” of toch even snel die Latte bij jouw lievelings barista. Mix & match dus: efficiënt stijlen met elkaar combineren en zo een eindeloze hoeveelheid aan nieuwe sets creëren. Overigens blijft een colbert met jeans ook goed: soms met een t-shirt dan weer met een prachtige witte NAN blouse onder je blazer. En heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damesrok met de NAN top Guusje te stylen? body top Guusje

“In de tussentijd is Corona aardig achter de rug. Ons kleed gedrag is in de afgelopen 2 jaar toch wel wat veranderd: smart casual is veel meer geaccepteerd. Maar gelukkig zien wij steeds meer dat dressing for bussiness weer steeds meer aan populariteit wint! Heerlijk! Wat denk je van dit rokje met een mooie witte NAN blouse, wat oversized en wat meer relaxed gestyled. Deze NAN rok is gelukkig wel bijna op, maar wellicht zit jouw maat er nog bij. De zakelijke rok is ook nog eens in de SALE :)”

De stof heeft een pied-de-poule patroon in bruin/zwart.

De donker knopen geven een leuke twist aan de kokerrok.

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN OUTFIT PAST!

Styling tip van een happy customer:

Yes, een kokerrok! Het mag weer! Ik had al een paar NAN fake leather kokerrokken, maar nu ben ik voor deze rok in een wol blend gegaan. Hakken eronder en een mooie witte NAN blouse, good to go! Die witte slimfit NAN blouse vervang ik ook wel eens door een hele toffe grote witte boyfriend blouse https://www.nan.nl/product/damesblouse-boyfriend-wit/ en dan sneakers eronder, heerlijk comfi ook met dit wollen rokje met stretch.  Goeie travelkwaliteit!

Fun fact:

Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze Zwarte damestrui al besteld?

Liefs het NAN Team

Wissen