Dames pantalon bruin ruitje

169,00

Al dat thuiswerken en die inperkingen van je bewegingsvrijheid, maken wat ons betreft wel eens dat we vergeten onze persoonlijke presentatie op 1 te zetten. Maar juist wanneer je achter de laptop zit, is het minder makkelijk jezelf optimaal  te positioneren. Online is appearance bijna nog belangrijker. Life heb je je houding, handbewegingen, stem, oogcontact en zo om je verhaal kracht bij te zetten. Dat is zoveel moeilijker in bijvoorbeeld een Teams vergadering. Hoe fijn om dan je favo NAN damespakaan te hebben. Overigens snappen we dat je niet altijd het hele damespak draagt wanneer je achter je scherm zit,  maar een goed damespak in je zakelijk garderobe is nooit weg, voor straks als alles weer anders is….?!

Nog fijner is dat je onze nieuwe NAN items ook eindeloos kan door combineren in je privé! Wat denk je van onze BOLD en ICON blouses op deze Marlene pantalon: met sneakers eronder en klaar voor  het “schoolplein” of toch even snel die Latte bij jouw lievelings barista. Mix & match dus: efficiënt stijlen met elkaar combineren en zo een eindeloze hoeveelheid aan nieuwe sets creëren. Overigens blijft een colbert met jeans ook goed: soms met een t-shirt dan weer met een prachtige witte NAN blouse onder je blazer.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? body top Guusje Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

De stof heeft een pied-de-poule patroon in bruin/zwart.

Dit slimfit broekje heeft een midden waist en slanke pijpjes met 4 centimeter omslag! De insteek zakken zijn fake: staat veel mooier!

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN OUTFIT PAST!

Styling tip van een happy customer:

Door het thuis werken heb ik helaas minder echt zakelijke kleding nodig. Vandaar ben ik deze keer alleen voor dit slimfit broekje ben gegaan. Te gek die omslag! Kleine subtiele details, daar hou ik van. Van vorig jaar had ik nog een prachtige crème kleur grove trui liggen. Geloof dat die van de Zara kwam: beetje van mezelf en beetje van NAN dus deze keer! Goeie set voor werk en privé zo.

Fun fact:

Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze Zwarte damestrui al besteld?

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team