Dames blouse goud

55,00

SALE

“Mindset is what separates the best from the rest”

Draag jouw NAN damespak met deze NAN dames blouse BOLD goud: net even meer catchy! Do not blend in, stand out!

Mooi gekleed in een fancy NAN top met jouw favo pencilskirt of Marlene pantalon.

Bestel daarom nu onze nieuwe gouden BOLD blouse uit onze NAN VANITIES 2020 herfst/winter collectie online óf  bezoek onze NAN brandstore in Rotterdam.

Deze exclusieve NAN blouses zijn een mooie balans tussen zakelijk, elegant en een tikkeltje geraffineerd. We hebben 2 stijlen in de BOLD blouses-lijn: met mouwen tot net boven de elleboog en zonder mouwtjes. Beide stijlen damesblouses zijn prima zowel zakelijk als privé te stylen. Ook hebben we deze prachtige gouden BOLD blouse in het zwart: met mouwtjes en zonder mouwtjes.

De details van het design zijn subtiel, maar wel heel krachtig. De stretchy rosé/gold stof zelf draagt heel comfi. De blouse heeft een mooie less-is-more basic uitstraling. Het hogere boord sluitend met 3 knoopjes achter in je nek, een split op je rug lopend vanaf de nek-lijn tot net boven je bh-band, en kleine splitjes in de binnenkant van de mouwen, maken de blouse met korte mouwen heel bijzonder. De blouse zonder mouw accentueert je schouders juist weer sterk.

De blouse valt gemiddeld voor wat betreft de maatvoering; heb je normaal gesproken een maat 38 voor je tops, bestel dan nu ook een 38. Kom je er ondanks de maattabellen niet uit voor jouw maat bel, ons dan gewoon even op 06-39605650. Krijg je meteen ook wat styling tips!

Voor ons geldt nog steeds dat we niet willen meewerken aan overproductie: slow fashion en sustainability zijn nog steeds onze kernwoorden van waaruit we ontwerpen en produceren. Nu in het licht van Corona is dat belangrijker dan ooit. Vandaar dat ook voor deze tops geldt dat de voorraad niet enorm is.

Ons model Ellen is 1.80m en draagt een maat 40.

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN OUTFIT PAST!

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen