Damessmoking kokerrok

79,00

SALE

IMAGINE || Imagine overdadig gedekte tafels, luid feestvierende gezelschappen, knisperende haardvuren, geurende dennenbomen, wellicht al wat sneeuw, maar bovenal prachtig mooi geklede mensen.

Met die Kerstvibe in ons hoofd zijn we onze nieuwe dames dinnersuits gaan designen en produceren. Ook al was Corona net onderdeel van onze maatschappij aan het worden toen we de productie opdrachten ingaven, positief ingesteld als we zijn, we zagen nog geen reden om te denken dat COVID-19 dit jaar tijdens de Holidays nog spelbreker zou kunnen zijn…

En nu hebben we dus twee waanzinnige nieuwe NAN damessmokings binnen. Eén met een wat langer en strakker gesneden jasje en een dinner suit met een zwarte smoking kokerrok. Alles volledig in fashionable stijl afgezet met zwarte satijnen bies. Dat grote diner of gala zal het dit jaar niet zijn, maar voor dat fijne intieme family dinner mag je ook gewoon goed uitpakken! Kies daarom een van deze damessmokings en stijl deze helemaal naar jouw smaak.

De zwarte smoking kokerrok is eveneens afgezet met een satijnen bies en heeft een classy split ter hoogte het rechter been. De pasvorm is mooi klassiek: hoge taille,  lengte net over je knie, maar wel strak je body volgend. Dit rokje is ook prima te combineren met onze zwarte blazer.

HEB JE ONZE NIEUWE NAN TASSEN COLLECTIE AL GESPOT? ER IS ER ALTIJD WEL 1 DIE BIJ JOUW NAN OUTFIT PAST!

Styling tips:

Voor een zakelijke look kun je deze dames smoking samen met de witte NAN blouse kopen.., maar wil je de damessmoking meer sexy stylen? Style het smoking colbert met NAN’s BOLD, een skinny jeans en hakken. De smoking pantalon is los ook goed te dragen met witte sneakers of zwarte veterschoenen en de witte blouse of satijnen blouse als top. Met deze zwarte dames smoking koop je een op veel manieren te dragen damespak.

Koop de dames smoking zeker niet alleen voor speciale gelegenheden, maar draag deze ook gewoon met een mooi t-shirt en een paar sneakers. Het is een heerlijk basis kledingstuk in de garderobe van iedere zakelijke en modebewuste vrouw.

De favoriete dames smoking van een van onze NAN fans is de damessmoking met kokerrok, omdat ze die rok ook zo leuk met een oversized cosy trui kan stijlen; hoge laarzen met platte hak eronder en good to go!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

De dames smoking is gemaakt van dezelfde stof als het zwarte damespak en de flared pantalon. Evenals de smokingdress. Al deze items zijn daarom mooi met elkaar te combineren. Ga voor Mix & Match dit  seizoen!

Wissen