Dames tas lichtblauw

279,00

 Is it a Businessbag or a Funbag? We think they are both!

Onze nieuwe NAN dames tassen zijn niet alleen leuk voor jezelf, ook zijn ze ideaal als gift of relatie geschenk. Zeker in deze Corona tijd, waar waardering tonen wat minder vaak “life” kan, wordt een persoonlijk geschenk des te meer gewaardeerd. Koop nu een van onze bags HOPE en/of LIBRE , zodat je op tijd klaar bent met jouw gift shopping voor die komende verjaardag of dat jubileum! Of houd deze tassen gewoon lekker voor jezelf, dat kan natuurlijk ook…

Deze soepele leren tassen zijn er in twee kleuren, maar beide hebben onze bekende NAN  pink lining, die we ook in onze NAN pakken gebruiken, als afwerking aan de binnenkant. Je kunt de purse gebruiken als handtas, maar ook cross-body dragen met de bijgeleverde strap. De lichtblauwe NAN tas heeft drie grotere vakken, waarvan een groot genoeg voor je laptop met twee extra, in de voering verwerkte bumpers, ter bescherming. Ideaal nu reizen tussen kantoor en werk zoveel meer aan de order is door het veel werken vanuit huis. De middelste, waar je laptop in gaat,  is afsluitbaar met een rits. De buitenste met drukknoopjes. De twee kleinere vakjes, voor je telefoon en sleutels, zijn erg praktisch. Zelf ben ik namelijk altijd mijn sleutels kwijt in mijn tas… Hoe zit dat met jou?

Wanneer het je aan tijd ontbreekt om naar de winkel te komen shop de NAN tas dan online. We zullen jouw lichtblauwe NAN tas nicely giftwrapped aan je opsturen, of wil je dat we het cadeau direct sturen aan diegene die deze prachtige verrassing verdient? Stuur even een appje naar 06 39 605650 dan nemen we contact met je op over de bestelling.

Reactie van een NAN fan:

Wat een feestje is deze NAN damestas! Prachtige kwaliteit en dan die binnenkant! Fel roze! Heerlijk!

https://www.nan.nl/product/oranje-nan-tas/

*Het leer is al water repellent.

*Zo lang de voorraad strekt.

Jouw NAN damespak is niet compleet zonder een NAN damestas…. 🙂

Op voorraad