NAN tas lichtroze S

149,00

SALE Onze nieuwe NAN dames tassen zijn niet alleen leuk voor jezelf, ook zijn ze ideaal als gift of relatie geschenk. Zeker in deze Corona tijd, waar waardering tonen wat minder vaak “life” kan, wordt een persoonlijk geschenk des te meer gewaardeerd. Koop nu onze nieuwe NAN tas lichtroze S, zodat je op tijd klaar bent met jouw gift shopping voor die aankomende verjaardag of dat jubileum van je liefste collega! Of houd deze zomer tassen gewoon lekker voor jezelf, dat kan natuurlijk ook…

Deze soepele leren zomer tassen zijn er nu in drie kleuren: oranje, lichtblauw en lichtroze. Alle tassen hebben onze bekende NAN pink lining, die we ook in onze NAN pakken gebruiken, als afwerking aan de binnenkant. Je kunt de NAN tas lichtroze S gebruiken als handtas. De purse heeft twee kleinere vakjes, voor je telefoon en sleutels, zijn erg praktisch. Zelf ben ik namelijk altijd mijn sleutels kwijt in mijn tas… Hoe zit dat met jou?

Wanneer het je aan tijd ontbreekt om naar de winkel te komen shop de NAN tas dan online. We zullen jouw lichtroze NAN tas nicely giftwrapped aan je opsturen, of wil je dat we het cadeau direct sturen aan diegene die deze prachtige verrassing verdient? Stuur even een appje naar 06 39 605650 dan nemen we contact met je op over de bestelling.

*deze zomer damestas heeft ook een bij geleverde langere band, zodat je de tas ook cross body kunt dragen 30x27x12

*Het leer is al water repellent.

*Zo lang de voorraad strekt.

Heb je jouw NAN damespak al gestyled met deze NAN topper?

Zakelijke dameskleding met een NAN twist!

 

Op voorraad