Overhemd jurk camel

99,00

HOPE 

Onze all season 2022 shirt-dresses zijn gebaseerd op het overhemd van je partner. Lekker makkelijk aan te schieten.  Draag deze NAN dresses slightly oversized met slippertjes: laat het riempje achterwege. Of pak een maatje strakker en draag de jurk slimfit naar kantoor nu wel met bijpassende riem. De powder pink kleur  is helemaal hot dit seizoen, de bruine tint is iets terughoudender, maar in het najaar ook goed door te combineren met mooie slanke boots. Door het verfbad heeft de NAN jurk een bijna vintage achtige vibe. Wij zijn verliefd!

Zoals je van ons gewend bent maken we van onze NAN items niet te veel, liever uitverkocht en daarna nog wat bij maken, dan veel te veel voorraad over houden. En een beetje exclusiviteit is ook wel heel fijn, wanneer je in een toffe outfit van ons loopt. Maar belangrijker nog is het trachten meer rekening te houden met onze leefomgeving: vandaar ook de keuze van het materiaal, Tencel. De productie van deze stof is veel minder belastend voor het milieu.

Ga jij voor de powder pink of de bruin? Of misschien zelfs voor allebei?! De stof draagt heerlijk licht. De jurk kan jezelf wassen, kijk even op het instructielabel in de jurk.

De zakelijke jurk is verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46.

Heb je onze pink powder NAN shirt dress al gezien? https://www.nan.nl/product/overhemd-jurk-roze/

How to style:

Deze NAN jurk kan op heel vel manieren gestyled worden. Draag jouw overhemd jurk camel met ceintuur en gave pumps eronder. Je kunt hem ook dragen met een trui erover en stoere boots eronder, als het weer het nog niet toelaat. Of draag hem speels en zonder ceintuur!

Zakelijke dameskleding met een NAN twist!

 

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team