Dames blazer zwart wit ruit SB

YOU II

Pure elegance met een NAN twist. Dat is wat ons nieuwe damespak YOU is!

Nu eens een 4-delig damespak! We are hooked, how about YOU?

Het YOU damespak bestaat uit een slimfit damespantalon, een damesgilet, een kokerrok en een damescolbert met Napolitaanse schouder; een mooi evenwicht tussen een zakelijk en very feminine. De stof is een wol blend, een echte travel kwaliteit. Uiteraard kunnen alle items los besteld worden en in verschillende maten.

Leuk extra details aan het damescolbert zijn de splitjes is in de onderkant van de mouwen.

Het wordt tijd om na onze jogging “werk outfits “ weer terug te gaan naar onze core en een goede zakelijke outfit uit de kast te pakken. Of beter nog, maak jouw zakelijke garderobe 2021 proof met deze mooie ruit. DEMAIN TOUT COMMENCERA, een frisse nieuwe start nu Corona weer zijn weg uit onze maatschappij aan het vinden is.

Draag het gilet als top onder jouw pak of draag de pencilskirt met onze Bold blouses. De combinaties zijn eindeloos.

We blijven het belangrijk vinden dat je onze nieuwe items kan door combineren met de NAN kleding die je al van ons hebt; zoals onze BOLD blouses bijvoorbeeld. Ook goed te weten is dat we in September prachtige zwarte NAN truien binnen krijgen. Dan kan je jouw nieuwe slimfit ruiten pantalon weer stylen met die zwart NAN trui en een totaal nieuwe outfit creëren.

Of jouw nieuwe YOU colbert met een zwarte pinstripe Marlene pantalon of zwarte fake-leather pencil skirt….. Key is dat in deze tijd, zakelijk stylen heel makkelijk meer casual stylen moet kunnen worden met dezelfde NAN items.

Dit NAN damespak is in real life meer zwart/wit dan de foto’s laten zien; zie extra detail foto.

Kom je gewoon weer lekker naar de winkel of bestel je toch liever nog even on-line? We helpen je graag verder.

Heb je er weleens aan gedacht om jouw NAN damescolbert met een van deze sjaals te stylen? Dan heb je meteen een toffe nieuwe vibe!

Shawl crème

Shawl black

Shawl powder

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Dit product is momenteel niet op voorraad.