Camel damesblouse

129,00

Deze nieuwe camel tint NAN damesblouse , gemaakt van een luxe viscose blend, is zowel zakelijk als privé prachtig te stijlen; of dat nu met een jeans en high heels is, of jouw donkerblauwe krijtstreep kokerrok. Stylish en een tikkie geraffineerd! Het nieuwe werken brengt ook wat veranderingen met zich mee als het om dress to the occasion gaat, omdat die occasion zich steeds meer thuis afspeelt. Wist je trouwens dat het helpt om van de vrije tijds modus in jouw werksfeer te stappen, door ook jouw outfit daarop aan te passen, ook al ben je achter je laptop in jouw woonkamer aan het werk? Het helpt echt bij het schakelen en meer gefocust te zijn. En nee, deze gedachte komt niet omdat wij als Team het heerlijk vinden om weer die jeans of sweatpants te verruilen voor een goeie suit 🙂

Deze NAN damesblouse heeft een mooi openvallende kraag en dubbele manchetten . De kleur is een prachtige camel tint, en hierdoor eindeloos te combineren!

Deze luxe delicate stof heeft wel tender loving care nodig, draag de damesblouse niet te strak

Styling tip van een happy customer

De mouwen zijn wat langer wanneer je ze open draagt, dat is ook de bedoeling, maar ik vind dat met werk soms onhandig. Sla dan de manchetten dubbel; heel mooi en praktisch! Ik draag de blouse graag op de zwarte pinstripe flared pantalon, een mooie combinatie en het zit erg lekker. Wanneer ik deze damesblouse meer privé draag dan heb ik de dubbele manchetten wel open geslagen: staat zo tof onder mijn zwarte damescolbert. De manchetten komen dan goed onder de mouwen van het dames jasje uit en steken prachtig af. Party proof!

 

Heb je onze investment piece al gespot? Shop hier onze blauwe leren pantalon.

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team