Leren damespantalon blauw

589,00

INVESTMENT II Leatherpants: an investment piece or a guilty pleasure?

Wij denken eigenlijk beide! Een investering, omdat een leren pantalon heel lang mee gaat. Past mooi in het plaatje van slow fashion, maar gelijktijdig is het dragen van een leren damespantalon zooo fijn, wat een luxe gevoel!

Onze SIMPLY DESIGN FW 2021 NAN Collection hebben we uitgebreid met deze leren NAN boot-cut damespantalon in navy. Definitely een essential in jouw garderobe!

Onze leren bootcut dames pantalon heeft een mooie high-waist, rits op de heup, steek zakjes in het voorpand, slimfit legs en een bootcut gesneden bottom.

Heb jij al jezelf al verwend met deze NAN must have?

Happy Customer:

“Ik draag al jaren de damespakken van NAN, my absolute favorite piece! Maar met het meer thuiswerken vind ik het ook wel heel belangrijk dat de investeringen die ik doe in mooie stukjes voor mijn zakelijk garderobe, dat die kledingstukken ook goed in mijn vrije tijd te dragen zijn of wanneer ik een feestje heb of zo. Deze leren damespantalon doet precies dat. Heb wel die nieuwe zwarte NAN trui erbij gekocht, heerlijk cosy. Van de collectie FW 2020 heb ik trouwens nog een heel tof ruitjes colbert hangen, nu al mijn favo combi met mijn nieuwe leren NAN broek!”

” Leather is the new denim.”

De pasvorm is een gemiddelde pasvorm, draag je meestal maat 40 voor broek dan zal van deze bootcut maat 40 hoogst waarschijnlijk goed zijn. Wil je de pantalon echt strak laten vallen moet je een maatje kleiner bestellen. De pantalon is sowieso mooi lang. Kom je er toch niet uit bel ons dan even voor wat meer info over de pasvorm op 06 39 605650

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze zwarte NAN trui al besteld?

Wissen