Slimfit damespantalon pinstripe navy

149,00

JUST BUSINESS II  Ondanks het toch nog steeds veel thuis werken is het af en toe juist weer gewoon nodig goed uit te pakken! Echt die werkelijk “dressed for the job” vibe oppakken. In ons FUTURE donkerblauwe NAN krijtstreep pak doe je precies dat!

Het donker blauwe krijtstreep patroon is prachtig sterk, maar door de NAN pasvorm creëer je een goed evenwicht tussen zakelijk en vrouwelijk. Wat betekent dat je dit pak ook prima privé kunt stylen. Draag het colbert met een wit t-shirt op een jeans of de pantalon met onze nieuwe camel INSPIRATION blouse. De onverwachte combi van blauw krijtstreep en deze camel kleurige viscose top is zo onverwacht mooi!

Overigens, net als al onze andere damespakken is dit pak gemaakt van een zeer comfortabele travel kwaliteit: een wool elastane blend.

Het NAN damesjasje met enkele rij knopen heeft een wat rondere schouder, super elegant en de damespantalon is slimfit met een omslag aan het pijpje.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? https://www.nan.nl/product/body-v-hals-zwart/ Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

 

Happy customer:

“Volgende week heb ik een seminar waar ik dagvoorzitter ben. In mijn line of business is het dragen van een pak, ik werk in een branche met veel mannelijke collega’s , af en toe echt een uitkomst. Hoe zeer ik er soms ook van baal dat er dus nog steeds wordt afgerekend op hoe je er uit ziet, is het dragen van een NAN damespak toch echt gewoon onderdeel geworden van mijn personal branding: wie wil nu niet al met 1-0 voorstaan bij binnenstappen van een congreszaal? “

N.B.

Vind je het nog steeds verwarrend welke maat te kiezen ondanks de maattabellen, bel ons dan op 06 39 605650 voor styling en pasvorm advies!

Een damespak boring? Absolutely not! Juist ook omdat onze voeringen van een heerlijk fel pink zijn: dark blue pinstripe met een roze touch.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze zwarte NAN trui al besteld? https://www.nan.nl/product/zwarte-trui/

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen