Damescolbert fuchsia

299,00

OELALA… II WHEN IN DOUBT WEAR COLOUR!

Na 2 gloomy Covid jaren is het hard nodig dat we weer wat licht in ons leven krijgen! Zo zie je dan ook dat veel modehuizen kleur omarmen en dat in hun collecties op de runway laten zien.

Ook wij voelden die behoefte om met onze NAN SIMPLY DESIGN 2022 collectie fijne, blije, vibes neer te zetten. Zeker in het voorjaar zijn we met sprekende kleuren gaan werken. Straks trouwens in het najaar gaan we nog steeds met kleur werken, maar dan echte wintertones in onder andere een ruit patroon…

Afgelopen November hadden wij onze NAN Fashion Show waarin we al samples lieten zien van onze kleurrijke NAN voorjaars collectie. Heerlijk om te zien dat velen van jullie die NAN items ook al meteen hebben besteld.

Ons NAN LIVE fuchsia damespak was duidelijk favoriet, de helft van de productie is al pre-ordered tijdens de NAN Show!

Het damescolbert heeft een enkele rij knopen en 2 zakjes en een paspel zakje. De gebruikte stof is een prachtige luxe blend van wol met wat stretch. De pantalon is onze bootcut style. Beide hebben in dit geval een heerlijke oranje voering.

Wist je dat al onze pantalons een zoom hebben van 4 cmtr? Mocht je de pantalon te kort vinden of zelf wat langer zijn, dan komt die 4 cmtr. zoom goed van pas.

Ellen is 1.80 mtr. en draagt jasje 40 en broek 42 op de foto’s

Reactie van een happy customer:

” Dit pak had ik inderdaad al gereserveerd tijdens De NAN Fashion Show. Zoo blij met mijn aankoop. Ik heb ook de red/orange blouse erbij gekocht en die rode NAN heels gereserveerd die eraan komen. De fuchsia damestas heb ik wel gekocht, maar ga ik niet bij dit damespak dragen, vind het leuker om die bij mijn donkere blauwe NAN pak te dragen als een echt statement piece! ”

https://www.nan.nl/product/rode-leren-dameschoenen/

https://www.nan.nl/product/nan-damestas-fuchsia-l/

https://www.nan.nl/product/nan-damestas-fuchsia-xs/