NAN damestas fuchsia XS

99,00

WHEN IN DOUBT WEAR POWER PINK II Met onze nieuwe NAN LUMIERE fuchsia damestassen doe je precies dat!

Na 2 gloomy Covid jaren is het hard nodig dat we weer wat licht in ons leven krijgen! Zo zie je dan ook dat veel modehuizen kleur omarmen en dat in hun collecties op de runway laten zien.

Ook wij voelden die behoefte om met onze NAN SIMPLY DESIGN 2022 collectie fijne, blije, vibes neer te zetten. Zeker in het voorjaar zijn we met sprekende kleuren gaan werken. Straks trouwens in het najaar gaan we nog steeds met kleur werken, maar dan echte wintertones in onder andere een ruit patroon…

Afgelopen November hadden wij onze NAN Fashion Show waarin we al samples lieten zien van onze kleurrijke NAN voorjaars collectie. Heerlijk om te zien dat velen van jullie die NAN items ook al meteen hebben besteld.

Onze NAN damestassen lijn is uitgebreid met 2 nieuwe real leather damestassen. De LUMIERE L heeft 3 grote binnen-vakken, waarvan 1 met “bumper” ter bescherming van jouw notebook en met rits, de andere 2 vakken maak je dicht met drukkers ; ook zitten er 2 kleine vakjes in het middenvak met “sleutels” en “phone” erop geschreven…. Nooit meer opzoek naar je spulletjes in deze leren NAN dames laptoptas.

De LUMIERE SX heeft 1 groter vak met daarin een kleiner vakje met rits.

Zowel de NAN damestas L als SX hebben een cross-body strap die je er bij kunt dragen. En zoals je van ons gewend bent hebben ook deze damestassen een voering van een eigenwijze kleur…oranje!

https://www.nan.nl/product/nan-damestas-xs-gold/

https://www.nan.nl/product/nan-damestas-l-gold/

https://www.nan.nl/product/dames-regenjas-oranje/

Op voorraad