Damesblouse zijden rood oranje

179,10

OELALA… II WHEN IN DOUBT WEAR NAN RED!

Na 2 gloomy Covid jaren is het hard nodig dat we weer wat licht in ons leven krijgen! Zo zie je dan ook dat veel modehuizen kleur omarmen en dat in hun collecties op de runway laten zien.

Ook wij voelden die behoefte om met onze NAN SIMPLY DESIGN 2022 collectie fijne, blije, vibes neer te zetten. Zeker in het voorjaar zijn we met sprekende kleuren gaan werken. Straks trouwens in het najaar gaan we nog steeds met kleur werken, maar dan echte wintertones in onder andere een ruit patroon…

Afgelopen November hadden wij onze NAN Fashion Show waarin we al samples lieten zien van onze kleurrijke NAN 2022 voorjaars collectie. Heerlijk om te zien dat velen van jullie die NAN items ook al meteen hebben besteld.

Een van onze nieuwe items is NAN damesblouse ANONYMOUS. Deze damestop is gemaakt van een prachtige zijden en is eigenlijk alles behalve anonymous…. Met de elegante V-hals en de classy trompetmouwtjes is deze NAN red/orange blouse een basis stuk in jouw garderobe.

Ellen draagt maat 42 op de foto; de NAN damesblouse valt normaal, draag je altijd 40 dan is dit ook een 40. Voor de vibe was het op de foto leuker een grotere maat NAN dames blouse te dragen. Zijden heeft uiteraard geen stretch.

Tip van een happy customer:

“De kleur van deze blouse is zo mooi, very stylish! Eigenlijk had ik niets nodig, maar zoals dat soms gaat dit item moest ik gewoon hebben. Deze top ga ik met jeans dragen. Binnenkort komen er ook nog NAN heels bij, die waanzinnig met deze top combineren, ik heb ze maar alvast besteld… Omdat ik deze blouse ook met een slimfit jeans wil gaan dragen, heb ik de NANĀ  dames blouse 2 maten groter gekozen.”

Combineer deze blouse ook met ons fuchsia pak https://www.nan.nl/?post_type=product&p=13706&preview=trueen stijl de outfit af met onze fuchsia bagsĀ https://www.nan.nl/product/nan-damestas-fuchsia-l/ of https://www.nan.nl/product/rode-leren-dameschoenen/uit de nieuw nan damesschoenen lijn!

Wat er in het najaar van 2022 aan zit te komen is NAN dames denim! Dit damesblousje met een NAN damesjeans….