Dames jurk jas zacht roze

229,00

WINDOW OF OPPORTUNITIES II Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een kans ziet en dat je gewoon weet dat je die kans moet pakken?!

Maar als je die kans dan oppakt weet je natuurlijk dat er niets aan het toeval mag worden overgelaten. Je moet jezelf als brand gewoon zo goed mogelijke ” vermarkten “! De manier waarop je je presenteert, verbaal en visueel,  is zo’n belangrijk onderdeel van dat in de markt zetten: wij zien bij NAN jouw outfit dan ook als een marketing-tool. Gebruik die tool dan ook, zie het als een investering in jouw toekomst!

Onze NAN dameskleding kan je natuurlijk on-line en off-line shoppen: maakt niet uit welke manier op dat moment het beste bij je past, ons NAN Team is er altijd voor je om die juiste outfit te vinden voor jouw personal-branding. We zijn voor dat advies bereikbaar via 085 06 09 266 of staan voor jullie klaar in onze NAN Brandboutique in Rotterdam.

NEW NAN SIMPLY DESIGN COLLECTION 2022 II Normaal gesproken maken we echt 2 losse collecties: een NAN voorjaars- en een NAN najaarscollectie. Daar stappen we ook niet helemaal van af, maar we willen wel graag dat items een heel jaar door gedragen moeten kunnen worden. Neem nu deze NAN jacketdress, in het voorjaar als jurk en in het najaar met een kolletje of witte blouse  er onder of juist als lang colbert over jouw outfit. Soft pink kan je werkelijk in alle seizoenen prachtig combineren.

Het leuke aan deze NAN jacketdress, jurk is dat de jurk korte mouwtjes heeft, juist om in het najaar met een blouse eronder af te kunnen stylen. In de zomer juist weer niet te warm, maar toch met een prettig klein mouwtje. De riem maakt het geheel af om de taille extra te accentueren: of juist een keer zonder riem wanneer je even geen zin hebt in te veel  gedoe. Er zitten geen lusjes op de jurk , dus niemand die ziet dat de riem even niet wordt gedragen.

Weet je wat ook prima combineert? De soft pink pantalon onder deze jacketdress: maar dan stijl je deze NAN dress juist weer als lang colbert!

A bit chilly? Wear our https://www.nan.nl/product/dames-regenjas-beige/

Model Laura is 1.78 mtr en draagt maat 36