Damescolbert soft pink

299,00

WINDOW OF OPPORTUNITIES II Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een kans ziet en dat je gewoon weet dat je die kans moet pakken?!

Maar als je die kans dan oppakt weet je natuurlijk dat er niets aan het toeval mag worden overgelaten. Je moet jezelf als brand gewoon zo goed mogelijke ” vermarkten “! De manier waarop je je presenteert, verbaal en visueel,  is zo’n belangrijk onderdeel van dat in de markt zetten: wij zien bij NAN jouw outfit dan ook als een marketing-tool. Gebruik die tool dan ook, zie het als een investering in jouw toekomst!

Onze NAN dameskleding kan je natuurlijk on-line en off-line shoppen: maakt niet uit welke manier op dat moment het beste bij je past, ons NAN Team is er altijd voor je om die juiste outfit te vinden voor jouw personel-branding. We zijn voor dat advies bereikbaar via 085 06 09 266 of staan voor jullie klaar in onze NAN Brandboutique in Rotterdam.

Ons nieuwe SOFT PINK damespak is zo’n mooie voorbeeld van een krachtige outfit; en laat je niet door de naam, SOFT PINK, op het verkeerde been zetten! Het pak is prachtig gesneden en gemaakt van een luxe wol met stretch; op de juist manier gestyled blijf je sterk en classy. Ready to get the job done!

Het NAN damescolbert sluit met 2 knoopjes aan de voorkant, heeft 3 zakjes en 2 splitjes aan de achterkant. De NAN damespantalon is slimfit en de pijpjes hebben een omslag.

Happy NAN customer:

“Had altijd het idee dat pink, of soft pink zoals ze deze kleur bij NAN noemen, te lief zou zijn. Maar omdat het damespak mooi strak, zonder poespas is gesneden, oogt het geheel toch heel zakelijk. Wel ben ik blij dat dit NAN damespak ook easy te stylen is in mijn privé: met witte sneakers en wit t-shirt  krijg je een totaal andere look. “

Dit fijne NAN damespak is er in de maten 34 t/m 44

Ellen is 1.80 mtr. en draagt dames jasje 40 en dames pantalon 42 op de foto’s

If it is a bit rainy, wear our https://www.nan.nl/product/dames-regenjas-beige/

A bit rainy? wear our new https://www.nan.nl/product/dames-regenjas-beige/

Nice styling advice https://www.nan.nl/product/dames-jacketdress-soft-pink/