Dames smokingcolbert off white

299,00

SUMMER WEDDINGS AND WINTER GALAS II Instead of wearing a beautifull NAN evening- or cocktaildress to special occasions, try this stunning NAN cream – white ladies dinnersuit….

Onze zwarte NAN dames smoking is nu ook in deze prachtige cream colour. Zowel het dames jasje als de dames pantalon van onze ROMANTIC damessmoking zijn afgezet met een satijnen bies. Elegant detail, ook de knopen zijn met satijn belegd. Het dames jasje is wat rechter en langer en heeft een shawl-kraag.

De dames pantalon is slimfit. De pantalon is bewust niet gevoerd, omdat de damesbroek anders volledig gevoerd moet worden; dat zou de pasvorm en het draagcomfort niet ten goede komen. De damespantalon schijnt daardoor iets meer door. Wij dragen de NAN dames smoking pantalon daarom 1 maatje groter, het item mag niet te strak op de huid zitten.

Onze nieuwe kanten/zijden nan top https://www.nan.nl/product/damestop-wit-kant-zijden/ is prachtig onder deze dames smoking; luxurious en ton-sur-ton creme. De onderkant van deze top is rond afgewerkt, zodat, wanneer je het jasje uittrekt, je een elegant silhouet hebt. Het licht doorschijnen van de pantalon zie je dan ook niet meer. Tres chic!

En anders een panty-legging in wit eronder is ook mooi. Het merk FALKE heeft deze in het assortiment.

Ook dit NAN damespak is gemaakt van een zeer luxe en lichte wool blend.

Je kunt deze damessmoking prachtig als dames trouwpak kiezen. Combineer deze dames smoking met onze wedding top https://www.nan.nl/product/damestop-wit-kant-zijden/, very feminine of draag juist mooie veter schoentjes en een wit dames overhemd om het NAN damespak helemaal jouw stijl te maken.

Kies tijdens een zakelijke meeting waar je echt de touwtjes in handen wilt hebben eens voor deze dames smoking, gecombineerd met een witte slimfit NAN dames blouse met dubbele manchetten en manchet knopen; maar dan wel af  stylen met enorme hakken!

Een cream dames dinnersuit, helemaal 2022!

Ellen is 1.80 mtr. en draagt jasje 40 en broek 42 op de foto’s

Tip van een vaste NAN klant:

“Ik had recent een trouwerij en de bruid droeg deze NAN damessmoking met de glitter top en hele hoge hakken. Het was ook nog eens een prachtig zonnige dag, wat een geweldige dag was dat! Kon niet nalaten om dit pak zelf ook even te gaan passen in de NAN Brandstore. I am smitten! Nu al beste aanvulling van mijn garderobe voor dit jaar. In December vieren we Oud & Nieuw in Zwitserland, weet nu al wat ik ga aantrekken…”