Dames spijkerbroek nan

149,00

NAN DENIM II NAN blijft in ontwikkeling! Na een dames tassen lijn en een dames schoenen lijn nu ook een NAN dames jeans lijn..!

Geen standaard denim lijn, maar meteen een dames 2-piece in jeans: de vibe is een jumpsuit, maar zoveel comfortabeler dan dat! Vaak past een dames jumpsuit niet, gewoon omdat de jouw top en bottom een andere maat hebben: of wel dezelfde maat, maar je bent gewoon lang ( zoals ik zelf ben, namelijk 1.80 mtr. 🙂 )

Onze NAN 2-piece bestaat uit een dames spijker blouse en een dames spijker broek van een mooie verwassen donkerder blauw; de dames NAN blouse in jeans is slimfit en de dames jeans is een high waist met rechte pijp. Te gek wanneer je de pijp met een brede omslag draagt, zwarte boots eronder en onze zwarte damesbody Guusje erop. Bij de denim damesjeans zit ook een denim riem. Alle maten kunnen door elkaar worden geshopt, maar alleen de NAN blouse of los de NAN jeans, kan natuurlijk ook.

De NAN dames blouse van organic spijkerstof is stretchy, de jeans zelf is 100% katoen; een katoenen NAN dames jeans shapes zoveel mooier dan 100% stretchy jeans. Draag de dames spijkerbroek eventueel een maat groter , voor een fijne relaxte vibe, natuurlijk in combi met onze rode NAN heels https://www.nan.nl/product/rode-leren-dameschoenen/ en rode zijden top! https://www.nan.nl/product/damesblouse-zijden-rood-oranje/

Wanneer je de NAN jeans liever meer fitted draagt, kies dan jouw eigen maat. De jeans top valt goed op maat.

Het NAN damespak is en blijft ons DNA, maar Covid heeft ons geleerd, dat af en toe een colbert met jeans ook prima kan: “Just dress to the occasion! ”

https://www.nan.nl/product/dames-spijkerblouse/