Zwarte zomerjurk lang

129,00

SALE     HAPPY PLACES II Wat is jouw happy place? Het onze, eerlijk? Hier op het NAN HQ kunnen we niet kiezen! Aan het werk zijn kan net zo goed onze happy place zijn als op pad zijn met je vrienden en familie: “Onze achtertuin, onze kids weer op het honk en de zon die schijnt, meer dan dat heb je ook niet nodig op dat moment!”

En bij die heerlijk relaxte vibe, hoort natuurlijk ook een relaxte outfit…Nu eens geen zakelijk damespak 🙂

Onze NAN degradee dress hebben we je vorige week al voorgesteld, nu showen wij je ook graag onze zwarte NAN maxi dress.

Toen we eenmaal onze degradee NAN maxi dress hadden ontworpen, kregen we goed de smaak te pakken en kwam de zwarte NAN luxe maxi dress vanzelf…Een classy basic!

De lange zomer jurk heeft spaghetti-bandjes en een mooie cleavage. De jurk eronder zorgt voor die luxe feel. De splitjes maken het design af.

Model Laura draagt maat M en is 1.80mtr.

Op de foto draagt Laura een smoking jasje https://www.nan.nl/product/damessmoking-colbert-s/ op de lange zwarte nan zomer jurk.

Happy customer:

“Wat fijn dat NAN nu ook naast de damespakken de collectie zo heerlijk in de breedte laat groeien: ik zie nu damesjassen, dames tassen en zelfs dames schoenen voorbij komen! Ben gek op shoppen, maar het liefst wel zo efficiënt mogelijk. Voor kantoor was ik nog op zoek naar een zakelijke jurk, die vond ik ook, de soft pink jacketdress, maar ik vond tevens voor onze vakantie naar Ventimiglia in Italië deze toffe zwarte maxi dress. De degradee lange zomerjurk vind ik echt ook prachtig, maar deze effe zwarte NAN jurk is voor mij net iets makkelijker. ”

STYLING TIPS;

https://www.nan.nl/product/lange-zomerjurk-degradee/

https://www.nan.nl/product/damescolbert-soft-pink/

https://www.nan.nl/product/nan-damestas-xs-geel/

 

Deze NAN zomerjurk is op zoveel manieren te stylen: een groot NAN damescolbert er over of een witte NAN damesblouse eronder. Maar ook de maxi jurk met riem en hakken geeft weer een heel andere vibe! Hoe ga jij jouw NAN zwarte lange jurk stijlen?

Wissen