Groen blauw ruit damescolbert

329,00

AM I EXTRA OR ARE YOU JUST BASIC? II Love deze term, heel veel op TikTok gehoord!

Wij konden het als NAN Team dan ook niet laten ons nieuwe NAN ruitjes damespak EXTRA te noemen! Want dit damespak, een black watch, is zo’n eyecatcher a sure extra!

Black Watch is een Schotse ruit. De Black Watch is een vrij donker ruitpatroon in de kleuren donkerblauw, zwart en groen. Gedacht wordt dat deze ruit voor het eerst gedragen werd door de Grand Hunting Clan. Later werd de ruit gedragen door de Schotse elite troepen van het Engels leger, die een kilt met het Black Watch patroon dragen.

De Black Watch ruit wordt nog steeds gebruikt voor broeken, jasjes en andere kleding.

Dit nieuwe NAN dameskostuum heeft bijna een couture vibe, maar is uiteraard, net als al onze zakelijke damespakken,  pret a porter. Dit pak van een exclusieve wol heeft een geweldig fit, maar een niet every day uitstraling. De slimfit damespantalon en het NAN damescolbert zorgen voor een prachtig silhouette, omdat het jasje ook slimfit is en wat langer valt. Het NAN damesjasje sluit met 1 knoop. Feels like a jogging suit, that comfy!

Tip van een NAN fan

“Oe, dit is weer zo’n item wat je niet basic mag noemen, maar wel een uitermate goeie basic is in mijn business wardrobe. Uiteraard ga ik het pak in zijn geheel dragen, wat een eyecatcher, maar ik heb die bleu leren NAN pantalon al: het jasje met die leren damespantalon en zwarte heels…Of juist de damesbroek van het pak met die grote zwarte NAN trui en Dr. Martins, wat een fijne vibe geeft dat dan ook weer! “

https://www.nan.nl/product/dames-spijkerbroek-nan/