Navy blauw damescolbert

299,00

NAN ENLIGHTNING COLLECTIE FW 2022-2023

FRIENDS II Vrienden, dat woord roept associaties op met cosy, bescherming maar ook vette fun. Ons nieuwste design, de NAN boyfriend damesblazer, heeft die zelfde vibe: dit blauwe fluwelen NAN dames colbert is precies dat “comfy, cosy and fun. “ Vandaar ook dat we dit nieuwe NAN design de toepasselijke naam FRIEND hebben mee gegeven. De kleur navy zal de ene keer wat donkerder lijken, bijna zwart zelfs en dan weer wat meer sparkel hebben als het licht erop valt.

Dit NAN damescolbert is wat ruimer gesneden; wil je het damesjasje toch wat meer aanzittend dragen, kies dan voor een kleinere maat dan je gewend bent. De knopen geven dit damescolbert net even die meer spicy touch. De binnenvoering van dit NAN damescolbert is een heerlijk knallend fuchsia. Dit item is heel makkelijk in verschillende styles te verwerken. Met een jeans en sneakers, of juist tijdens een gala met een leren broek en fancy top en dito heels. Het gebruikte materiaal is zo luxe!

Happy customer:

“Wat een prachtige kleur! Navy, maar door het materiaal steeds een wat andere nuance blauw. Ik dacht dat een boyfriend jasje wat lomp zou staan bij mij, maar niets is minder waar. Zelf ga ik  deze damesblazer dragen met mijn zwarte NAN damespantalon en mijn zwarte NAN body, deze items had ik nog van een vorige NAN collectie. De outfit style ik af met een riem om het jasje om mijn taille toch iets meer te accentueren! “

 

Fijne combinaties:

https://www.nan.nl/product/damestop-wit-kant-zijden/

https://www.nan.nl/product/leren-damespantalon-blauw/