Grijs ruit dames suitdress

349,00

NAVAL IT IS II Die couture vibe die we al gevonden hadden met ons black watch EXTRA NAN damespak, willen we ook graag doortrekken in onze nieuwe NAN collecties. Onze NAN 2022 winter collectie is dan ook de eerste collectie waarbij “we willen gewoon graag hele mooie stukjes maken “ , echt key is!

De afgelopen jaren hebben we onze NAN damespakken collecties ontworpen met sustainability als leidraad; daar verandert niets aan, maar dat is nu eigenlijk gewoon de normaalste zaak van de wereld geworden om daar rekening mee te houden. Bij het designen hadden we een nieuwe stip op de horizon nodig. Bij onszelf blijven, ons DNA behouden, namelijk NAN damespakken ontwerpen. Maar nu wel items die je het etiket “ prachtige stukjes “ mag mee geven.

Basic items die onze NAN capsule collectie vormen: zwarte damespakken, navy damespakken en natuurlijk blue pinstripe dames pakken. Aangevuld met die EXTRA’S een black watch damespak of nu dan ook onze NAVAL ruit! Liefde op het eerste gezicht was het met het stoffenhuis wat deze wol geleverd heeft.

We hebben een nieuw design gemaakt van een waanzinnige luxe wol: een damespak bestaande uit een Marlene damespantalon met een oversized style damesblazer. Wanneer je toch iets meer van fitted houdt voor jouw damespak, kies dan voor het NAN damesjasje een maatje kleiner. De damespantalon valt wat strakker in de taile. Wil je voor de nan damesbroek toch ook die meer oversized style dragen, draag daar dan een maatje groter van.

Naast ons grey ruitjes NAVAL dames suit, nu ook een suitdress met epauletten en statement knopen. Een sterke navy vibe ontstaat. Een echte NAN jurk dus: als dress te dragen, maar ook als lang colbert. Zakelijk, maar classy & sassy mits juist gestyled…

Happy customer:

“Ik ga voor die suitdress, heb veel NAN damespakken in mijn kast en vindt die vibe van een hele sterke jurk wel weer tof. Graag met heels weer eens! ”

https://www.nan.nl/product/grijs-ruit-damespak/

Model Ellen is 1.80 lang en draagt van de NAN suit dress een maat 42

Mocht jouw maat niet meer on-line beschikbaar zijn, bel ons even op 085 0609266. Wellicht hebben wij jouw maat in de NAN Brandboutique nog wel op voorraad.