Groene leren damestas L

299,00

LITTLE GREEN BAG II A little bit of self love, self care, zoo belangrijk in deze hectisch overvolle tijd!

Nou daar helpen wij jou graag mee hoor: onder de noemer ik heb een zakelijke damestas nodig, hoef je geen schuldgevoel te hebben als je een van, of beide, onze nieuwe snoepjes uit de NAN damestassen-lijn koopt! Want zakelijk zijn deze NAN MINI en MAXI damestassen zeker. De L damestas, daar past jouw notebook prima in en de kleine XS NAN mini bag kan je in de L variant gebruiken als extra opberg compartiment. Maar als je op vrijdag die vrijmibo aantikt is de NAN MAXI dames tas wellicht wat onhandig, dan pak je gewoon de NAN MINI damestas en ben je klaar voor jouw netwerk bijeenkomst.

Dus je koopt efficiënt: beide bags zijn very on point voor werkbesprekingen, maar je verwend jezelf met deze arm candy ook meteen!

De inside is fuchsia lining, net als al onze voering in de damespakken ook is. Dit prachtige leer heeft een diep groene kleur. Spot on bij al onze nieuwe damespakken maar ook met een NAN spijkerbroek!

( Deze NAN denim lijn komt einde deze maand binnen, sooo proud op deze nieuwe NAN collectie uitbreiding!)

Styling tip van een NAN fan

“ Die kleine groene MINI bag van NAN heef ook een bijgeleverde cross body strap; handig op de fiets ook, richting een terrasje. Dan heb ik behalve mijn Iphone, sleutels en lipstick toch niet veel meer nodig J  “

https://www.nan.nl/product/navy-blauw-damescolbert/

 

Op voorraad