Damesblouse blauw manchet

49,00

SALE Donkerblauwe dames blouse met dubbele manchet is een essentieel item in je basis garderobe. De zakelijke blouse is getailleerd en sluit daardoor slimfit aan langs het lichaam. De manchetten zijn voorzien van strikjes, de strikjes kunnen worden verwijderd en vervangen door unieke manchetknopen van NAN. Met onze zakelijke NAN dameskleding ga je voor een waanzinnig classy, maar geraffineerde, basis garderobe. Perfect onder jouw NAN damespak, stunning op jouw jeans!

Items zoals deze damesblouse gaan langer mee dan 3 wasbeurten… Was deze kleur binnenste buiten en strijk ook de binnen zijdes.

Heb je deze kleur liever in een ander exemplaar? De donkerblauwe dames blouse is ook verkrijgbaar in een bodyblouse en blouse met enkele knoop.

Tip van onze fotografe:

Draag deze blouse eens 2 maatjes groter op een strakke jeans: Zoom en Teams proof, maar direct door naar een date is deze combi ook on spot! Uit last years collectie heb ik ook nog mijn nude nude fake leather rok met adidasjes er onder nog steeds goed voor een call, maar gelijktijdig ook top om heerlijk buiten in de zon te flaneren.

Deze damesblouses zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46

Make an entrance and wear NAN! Real power dressing

Draag in plaats van een NAN damescolbert eens een mooie NAN blouse: onze dames blouses hebben prachtige luxe manchetten en kraag, dan is een dames colbert niet altijd nodig. Zeker nu het af en toe weer behoorlijk warm kan zijn en je toch weer vaker terug gaat naar kantoor is een NAN dames blouse een goeie optie.

Let op: de blouse valt een maat kleiner dan je gewend bent.

De blouse is ook in andere kleuren verkrijgbaar:

Grijs

Lichtblauw

Zwart

Wit

 

Heb je onze investment piece al gespot? Shop hier onze blauwe leren pantalon.

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

 

Wissen