Dames pak rood Puck

418,95 210,00

SALE Dames pak rood Puck is een echt statement pak en ook een limited editon uitvoering! Dit zakelijke dames pak is een ware musthave voor iedere garderobe. Het dames pak bestaat uit een mooi colbert met twee klepzakken aan de voorkant. Het colbert is afgewerkt met een paisleyvoering, die voor een vrouwelijke touch. Het colbert en de pantalon hebben beide een slimfit pasvorm. Dit zorgt voor een hoge mate van comfort. De pantalon is heeft een smallere pijp voor een vrouwelijke look. Het rood is een prachtige warme rood.

Model Marjolein, bruin haar, draagt maat 36 en is 1.76m.
Model Ellen, blond, draagt jasje 40 en dames pantalon 42, zij is 1.80m.

Tip van onze styliste:

Combineer het damespak met een mooie lichtblauwe of witte NAN (body) blouse. Ga je liever voor casual? Combineer het damespak dan met de witte boyfriend blouse van NAN. Maak je NAN outfit af met een paar mooie hakken. Kies dan voor een zachte en neutrale kleur met een spitsere punt. Step out of your comfortzone en combineer je damespak met sneakers….

Dames pak rood Puck is een statement pak en limited edition uitvoering. Het colbert sluit mooi aan en de pantalon heeft een smalle pijp. Dit zorgt voor een vrouwelijke look. De kleur kan iets afwijken van de kleur op uw scherm: het rood is een warme rood. Het colbert en de pantalon kunnen los van elkaar besteld worden.

 

Dames colbert rood Hillary

Wissen

Dames pantalon rood Angela

Wissen