Dames pak zwart Puck

418,95

Zakelijk dames pak zwart Puck is een klassiek en stijlvol pak. Het zakelijke dames pak bestaat uit een colbert met twee klepzakken aan de voorkant en een bijhorende pantalon. Het  NAN colbert heeft een zwarte voering en is afgewerkt met een roze piping. Dit zorgt voor een vrouwelijke touch. Dit tijdloze NAN damespak kan op verschillende momenten gedragen worden. Voor de wekelijkse boardmeeting of juist aan het einde van de vrijdagmiddag tijdens je netwerkborrel. Het zwarte dames pak heeft een nieuwe stofsamenstelling van wol en elastan. Deze coolwool variant kan je ook zeker dit voorjaar prima met flair combineren. Deze samenstelling zorgt voor een mooie volle kwaliteit en een hoog draagcomfort.

Het pak is beschikbaar in de maten 34 tot en met 46. Items kunnen ook afzonderlijk worden gekocht. Mocht je jajse 40 dragen, maar pantalon 38 dan kan dat uiteraard.

Zakelijke dameskleding made to stand out!

Tip van onze styliste Fleur:
Combineer het pak met een mooie lichtblauwe (body) blouse van NAN. Ook een van onze print blouses staan erg leuk onder het klassieke pak! Maak je outfit af met opvallende pums en een mooie handtas. Het jasje van onze dames smoking kan je ook weer combineren met de dames pantalon van dit damespak….

 

 

Dames pantalon zwart Angela

Wissen

Zwart dames colbert Hillary

Wissen