Damespak zwart

418,95

Zakelijk NAN dames pak zwart Puck is een klassiek en stijlvol damespak. Het zakelijke dames pak bestaat uit een dames colbert met twee klepzakken aan de voorkant en een bijhorende damespantalon. Het  NAN damescolbert heeft een zwarte voering en is afgewerkt met een roze piping. Dit zorgt voor een vrouwelijke touch. Dit tijdloze zakelijke NAN damespak kan op verschillende momenten gedragen worden. Voor de wekelijkse boardmeeting of juist aan het einde van de vrijdagmiddag tijdens je netwerkborrel. Het zwarte dames pak heeft een nieuwe stofsamenstelling van wol en elastan. Deze coolwool variant kan je ook zeker dit voorjaar prima met flair combineren. Deze samenstelling zorgt voor een mooie volle kwaliteit en een hoog draagcomfort.

Het vouwenpak is beschikbaar in de maten 34 tot en met 46. Items kunnen ook afzonderlijk worden gekocht. Mocht je dames jasje 40 dragen, maar dames pantalon 38 dan kan dat uiteraard.

Dames maatpakken? Yes! Zit jouw ideale pak toch niet in onze NAN damespakken collection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken! https://www.nan.nl/nandonna/

Zakelijke dameskleding made to stand out!

Tip van onze styliste Fleur:
Combineer het dames pak met een mooie zakelijke lichtblauwe (body) blouse van NAN. Ook een van onze print blouses staan erg leuk onder het klassieke damespak! Maak je outfit af met opvallende pums en een mooie dames handtas. Het dames jasje van onze dames smoking kan je ook weer combineren met de dames pantalon van dit zakelijk damespak….

 

 

Damespantalon zwart

Wissen

Damescolbert zwart

Wissen