Damespak donkergrijs ruitje DB

418,00

Zakelijk dames pak met ruitje DB Puck is te verkrijgen in een grijs blauwe tint met zwart. Real power dressing! Het dames colbert laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. De binnenkant van de double breasted dames blazer is voorzien van een mooie donkerblauwe voering met roze piping. Het dames colbert is voorzien van een bijpassende damespantalon en dames rok. Het NAN dames pak heeft de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje. Door de stofsamenstelling van 98% wol en 2% elastaan en de mooie kleur heeft het damespak een elegante en vrouwelijke uitstraling. Je maakt je business wardrobe compleet met deze combinatie. Zakelijke en fashionable!

Het vrouwenpak is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46.

Dames maatpakken? Yes! Zit jouw ideale damespak toch niet in onze NAN damespakken collection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken! https://www.nan.nl/nandonna/

Zakelijke dameskleding NAN for an impressive entrance! Dear to be different! Dear to be you!

Stylingtip van eigenaresse Ellen:
De double breasted dames blazer behoort tot mijn favorieten. De dames blazer accentueert perfect de vrouwelijke vormen. Ik combineer de damesblazer met een mooie top en zwarte pumps met een hoge hak. Op casual dagen draag ik de dames pantalon graag met de boyfriend blouse van NAN. Hierbij draag ik dan de double breasted dames blazer open.

Zakelijk dames pak met ruitje double breasted Puck is te verkrijgen in een grijs blauwe tint met zwart. Real power dressing! Het dames colbert laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. De binnenkant van de double breasted vrouwen blazer is voorzien van een mooie donkerblauwe voering met roze piping. Het dames colbert is voorzien van een bijpassende dames pantalon en dames rok. Het NAN dames pak heeft de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje. Door de stofsamenstelling van 98% wol en 2% elastaan en de mooie kleur heeft het damespak een elegante en vrouwelijke uitstraling. Je maakt je 2021 voorjaars garderobe compleet met deze combinatie. Zakelijke en fashionable!

Het damespak is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46.

Dames pak met ruitje double breasted Puck laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. Bij het dames colbert is een bijpassende damespantalon verkrijgbaar met een rechte pijp. Het dames pak is verkrijgbaar in de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje.

Damescolbert ruitje DB

Wissen

Damespantalon ruitje

Wissen