Dames pak met ruitje DB Puck

418,00

Zakelijk dames pak met ruitje DB Puck is te verkrijgen in een grijs blauwe tint met zwart. Real power dressing! Het colbert laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. De binnenkant van de double breasted blazer is voorzien van een mooie donkerblauwe voering met roze piping. Het dames colbert is voorzien van een bijpassende pantalon en dames rok. Het NAN pak heeft de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje. Door de stofsamenstelling van 98% wol en 2% elastaan en de mooie kleur heeft het pak een elegante en vrouwelijke uitstraling. Je maakt je business wardrobe compleet met deze combinatie. Zakelijke en fashionable!

Het pak is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46.

Dames maatpakken? Yes! Zit jouw ideale pak toch niet in onze NAN suit collection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken! https://www.nan.nl/nandonna/

Zakelijke dameskleding NAN for an impressive entrance! Dear to be different! Dear to be you!

Stylingtip van eigenaresse Ellen:
De double breasted blazer behoort tot mijn favoriet. De blazer accentueert perfect de vrouwelijke vormen. Ik combineer de blazer met een mooie top en zwarte pumps met een hoge hak. Op casual dagen draag ik de pantalon graag met de boyfriend blouse van NAN. Hierbij draag ik dan de double breasted blazer open.

Zakelijk dames pak met ruitje double breasted Puck is te verkrijgen in een grijs blauwe tint met zwart. Real power dressing! Het colbert laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. De binnenkant van de double breasted blazer is voorzien van een mooie donkerblauwe voering met roze piping. Het dames colbert is voorzien van een bijpassende pantalon en dames rok. Het NAN pak heeft de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje. Door de stofsamenstelling van 98% wol en 2% elastaan en de mooie kleur heeft het pak een elegante en vrouwelijke uitstraling. Je maakt je 2018 voorjaars garderobe compleet met deze combinatie. Zakelijke en fashionable!

Het pak is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46.

Dames pak met ruitje double breasted Puck laat zich kenmerken door twee rijen knopen waardoor vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd. Bij het colbert is een bijpassende pantalon verkrijgbaar met een rechte pijp. Het dames pak is verkrijgbaar in de kleur blauwgrijs met een zwart ruitje.

DB blazer met ruitje Mia

Wissen

Dames pantalon met ruitje Angela

Wissen