Dames pantalon groen Carice

99,00 50,00

SALE Deze groene dames pantalon Carice is een onderdeel van het zakelijke groene dames pak met een groen double breasted jasje genaamd Carice. De dames pantalon groen Carice is een slim fit model. En sluit daardoor mooi aan.

Feeling great in green! Designers kiezen voor groen dit seizoen Een mooie geste richting de sustainability trend. En jij? Kies jij ook voor groen in 2019? Maak je look af met het bijbehorende groende double breasted dames colbert. Het groene jasje heeft twee paspelzakken op het voorpand en een split in het midden op het achterpand die zorgt voor een prachtige pasvorm. Stand out and make a statement in dit heerlijke groene damespak.

Het zakelijk damespak is in de maten 34 tot en met 46.

Ons advies: twijfel je tussen 2 maten, kies dan voor de wat ruimere maat. Het jasje valt wat smaller op de taille en schouders. De pantalon heeft een slimfit pasvorm. Of bel gewoon voor advies 06 39 605650

Zakelijke dameskleding NAN for an impressive entrance!

Styling tip van styliste Maud:

Draag jouw groene pantalon in combinatie met het bijpassende double breasted colbert. Doordat het zakelijk colbert double breasted is, kun je er een basic shirtje onder dragen. Maak je outfit af met spierwitte sneakers. Wissel ’s avonds je sneakers in voor nude kleurige pumps, zo kun je in een keer door naar een feestje!

 

Wissen