Dames pak groen double breasted Carice

298,00

Zakelijk dames zomer pak groen double breasted Carice is het Limited Edition dames pak in de NAN 2018 zomer collectie. Feeling great in green! Designers kiezen voor groen dit voorjaar. Een mooie geste richting de sustainability trend. En jij? Kies jij ook voor groen in 2018? Stand out and make a statement in dit heerlijke comfi damespak. Het zakelijk dames zomer pak bestaat uit een double breasted colbert en een slim fit pantalon. Het groene jasje heeft twee paspelzakken op het voorpand en een split in het midden op het achterpand die zorgt voor een prachtige pasvorm.

Deze groene kleur past trouwens ook weer heerlijk in het komende najaars beeld! De komende NAN winter was nog nooit zo gevarieerd…

Het zakelijk damespak is in de maten 34 tot en met 46.

Ons advies: twijfel je tussen 2 maten, kies dan voor de wat ruimere maat. Het jasje valt wat smaller op de taille en schouders. De pantalon heeft een slimfit pasvorm. Of bel gewoon voor advies 06 39 605650

Dames zomer pak groen double breasted Carice is een stijlvol pak in de NAN collectie. Het pak bestaat uit een double breasted colbert en een slim fit pantalon. Het pak is gemaakt van een mooie groene stof, wat een prachtige kleur is deze lente!

Het groene dames zomer colbert Carice is een double breasted jasje met groene knopen. Het is een stijlvol, slim fit en comfortabel dames colbert. Het groene jasjes heeft twee paspelzakken op het voorpand en een split in het midden op het achterpand die zorgt voor een prachtige pasvorm.

De dames pantalon Carice is een slim fit model in de NAN collectie. De pantalon sluit mooi aan langs je lichaam.

Wil je de pantalon minder slim fit, schaf een maatje groter aan dan je gewend bent. Op die manier geef je direct het pak weer een meer business look.

Dames colbert groen double breasted Carice

Wissen

Dames pantalon groen Carice

Wissen