Dames pak The Young Professional grijs

298,00 99,00

Dames pak The Young Professional is een nieuw zakelijk pak in de NAN 2018 zomer collectie! Het NAN pak bestaat uit een double breasted, slimfit blazer en een mooie pantalon. Het NAN damespak is gemaakt van een stretchy stof met vergelijkbaar comfort als “joggingstof” en is verkrijgbaar in summer grey. Als het ware je huispak in disguise…. Ondanks het gebruik van deze comfi stof, oogt het geheel uitermate zakelijk. Eigenlijk is dit  de ultimate Travel Suit. Met regelmaat gaat ons NAN Team op reis en dan is dit damespak uit de voorjaars collectie absoluut favoriet!

The Young Professional Suit is gemaakt van een zeer comfortabele stof, maar oogt zakelijk. Het bestaat uit een double breasted blazer en een pantalon.

Het colbert is een double breasted, stijlvolle, slimfit dames blazer met zwarte oliekleurige knopen. Het jasje is gemaakt van een stof die vergelijkbaar is met een joggingsstof maar oogt toch zakelijk.

The Young Professional pantalon heet voering in het achterpand tot aan de knieholtes voor ene licht corrigerend effect en sluit mooi aan. De pantalon heeft “sigaren”pijpjes en een enkele omslag. Daarnaast heeft de pantalon twee steekzakken en een brede waistband met riemlussen en normale ritssluiting.

Het pak is ook in het donkerblauw verkrijgbaar! Shop deze hier: Young Professional donkerblauw.

Dames colbert The Young Professional grijs

Wissen

Dames pantalon the Young Professional grijs

Wissen