Dames colbert zand Marlene

269,00 199,00

SALE Zakelijk kleden, maar er niet als ieder ander uit willen zien? Ga dan vooral voor deze cool-wool combi in zand kleur! Be the best version of your self in your new NAN suit! Dit damespak is een echt basis stuk in je garderobe, in de zomer, maar ook in de winter ( ben je ook meteen party proof, wanneer je hier een van onze satin tops onder draagt …). Het dames colbert heeft een enkele rij knopen. Door de twee klepzakjes op de voorpanden en twee splitjes in het achterpand sluit het zakelijke dames colbert mooi slim fit aan. De damespantalon is een high- waist model met classy uitlopende pijpen. De rits zit aan de zijkant van de dames pantalon. Waaardoor de voorkant van de pantalon rustig blijft en het accent op de taille komt te liggen. Dit pak is de ultieme Marlene Dietrich outfit anno 2020.

Uiteraard kan deze damesblazer los van de pantalon gekocht worden! Ook mooi met een jeans…

Combineer dit dames pak met onze mouwloze flower top of onze flower blouse met bow tie.

Overdag een feminine zakelijk uitstraling op kantoor, maar ’s avonds is het zakelijke dames colbert met de NAN slimfit vallende top een echte eye catcher: classy en geraffineerd, loose the jacket

Het zakelijke dames pak is verkrijgbaar in maat 34 tot en met 46. Ons model Ellen is 1.80m en draagt maat 40.

Mocht je liever een zakelijk colbert op maat willen: Neem dan contact met ons op via 06-39605650.

Zakelijke dameskleding NAN if you really want to stand out in the crowd!

Styling tip van een happy customer: 

Wat een fijn zakelijk dames pak. De mogelijkheden met dit zakelijke pak zijn eindeloos. Combineer het in de zomer met een strakke witte top of juist een slim fit blouse met een vrolijke print. Ga in de winter voor een zwarte turtleneck of juist een zwart colbert. Draag het zakelijke dames pak Marlene met een hoge pump, hierdoor lijken je benen nog langer.

Wissen