Damespak lichtgrijs ruit

468,00

Het zakelijke dames pak van NAN is nog nooit zo populair geweest. Zakelijk dames pak ruit Aretha is bij ons op het hoofdkantoor de favoriet. Ook dit jaar gaan wij weer vol voor prachtige ruitjes!

Een petit zwart witte ruit met een subtiel lichtblauw ruitje daar doorheen. Een mooi slank gesneden zakelijke dames pantalon met een elegant dames jasje met een enkele rij knopen. Ook het zakelijke dames jasje is slimfit. Het dames pak is gemaakt van een prachtige wol, geleverd door ons favoriete Italiaanse stoffenhuis. Door de hoge kwaliteit is dit dames pak weer een echte basis outfit in je zakelijke dameskleding garderobe: a suit which never goes out of style!

Het dames pak is verkrijgbaar in maat 34 t/m 46. Uiteraard zijn de zakelijke dames colbert en dames pantalon ook los van elkaar verkrijgbaar.

Het dames jasje valt echt slimfit, als je daar niet van houdt ga dan voor een maatje groter. De dames pantalon moet je zeker een maatje groter bestellen omdat deze op de kuit heel smal valt.

Model Marjolein ( donker haar ) draagt maat 38 en is 1.76m.

Model Ellen ( blond ) draagt maat 42 en is 1.80m.

Zit jouw ideale dames pak toch niet in onze NAN damespakken collection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken! https://www.nan.nl/nandonna/

En ja, ons Aretha damespak is inderdaad een tribute aan Aretha Franklin …, wat een powervrouw!

Styling tip van een happy customer:

De mogelijkheden met dit damespak zijn eindeloos. Very businesslike met een witte blouse of juist lekker eigenwijs met onze flower top en sneakers eronder! Of draag het dames jasje met de zwarte pencilskirt en onze donkerblauwe satijnen top. Maar de zakelijke dames pantalon met een fraaie slimfit kol en high-heels geeft ook een hele geraffineerde look… Genoeg opties dus!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Damespantalon geruit grijs

Wissen

Damescolbert geruit grijs

Wissen