Dames pak ruit Aretha

468,00

NEW WINTER COLLECTION 2018 Getting into cosy winter moods! Het damespak van NAN is nog nooit zo populair geweest. Onze NAN wintercollectie 2018 bevat weer een aantal very fashionable limited editions, waaronder dit ruitjes damespak. Dames pak ruit Aretha is bij ons op het hoofdkantoor de favoriet dit najaar. Een petit zwart witte ruit met een subtiel lichtblauw ruitje daar doorheen. Een mooi slank gesneden zakelijke pantalon met en een elegant jasje met een enkele rij knopen. Ook het zakelijk jasje is slimfit. Het pak is gemaakt van een prachtige wol, geleverd door ons favoriete Italiaanse stoffenhuis. Door de hoge kwaliteit is dit pak weer een echte basis outfit in je zakelijke garderobe: a suit which never goes out of style!

Het damespak is verkrijgbaar in maat 34 t/m 46. Uiteraard zijn colbert en pantalon ook los van elkaar verkrijgbaar.

Het jasje valt echt slimfit, als je daar niet van houdt ga dan voor een maatje groter. De pantalon moet je zeker een maatje groter bestellen omdat deze op de kuit heel smal valt. Zakelijke dameskleding by NAN

Model Marjolein ( donker haar ) draagt maat 38 en is 1.76m.
Model Ellen ( blond ) draagt jasje maat 40, maat 42 pantalon en is 1.80m.

En ja, onze Aretha suit is inderdaad een tribute aan Aretha Franklin …, wat een powervrouw!

Styling tip van styliste Ruby Jean:

De mogelijkheden met dit pak zijn eindeloos. Very businesslike met een witte blouse of juist lekker eigenwijs met onze rode bow-tie blouse en sneakers eronder! Of draag het jasje met de zwarte pencilskirt en onze donkerblauwe satijnen top. Maar de pantalon met een fraaie slimfit kol en high-heels geeft ook een hele geraffineerde look… Genoeg opties dus!

 

Geruite dames pantalon Aretha

Wissen

Geruit dames colbert Aretha

Wissen