Geruite dames pantalon Aretha

169,00

Het zakelijke dames pak van NAN is nog nooit zo populair geweest. Deze pantalon is in combinatie met het colbert bij ons op het hoofdkantoor de favoriet. Ruitjes, CHECK THEM OUT….

Geruite zakelijke dames pantalon Aretha heeft een petit zwarte ruit met een subtiel lichtblauw ruitje daar doorheen. Een mooi slank gesneden pantalon met een elegant jasje met een enkele rij knopen. Ook het zakelijke dames colbert is slimfit. Het pak is gemaakt van een prachtige wol, geleverd door ons favoriete Italiaanse stoffenhuis. Door de hoge kwaliteit is dit pak weer een echte basis outfit in je zakelijke garderobe: a suit which never goes out of style!

De pantalon is verkrijgbaar in maat 34 t/m 46. Uiteraard hoort hier ook een bijpassend colbert bij.

Het zakelijk dames colbert valt mooi slimfit, mocht je daar niet van houden ga dan van een maatje groter. De pantalon valt heel smal op de kuit, ga sowieso voor een maatje groter dan je gewend bent.

Model Marjolein, bruin haar, draagt maat 38 en is 1.76m.

Model Ellen, blond, draagt jasje 40 en dames pantalon 42, zij is 1.80m.

En ja, onze Aretha suit is inderdaad een tribute aan Aretha Franklin …, wat een powervrouw!

Styling tip van styliste Ruby Jean:

De mogelijkheden met dit zakelijke dames pak zijn eindeloos. Very businesslike met een witte blouse of juist lekker eigenwijs met onze rode bow-tie blouse en sneakers eronder! Maar de pantalon met een fraaie slimfit kol en high-heels geeft ook een hele geraffineerde look… Genoeg opties dus!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Wissen