Geruit dames colbert Aretha

299,00

Het zakelijke dames pak van NAN is nog nooit zo populair geweest. Dit zakelijke dames colbert is in combinatie met de pantalon bij ons op het hoofdkantoor de favoriet. Ruitjes, CHECK THEM OUT….

Geruite dames colbert Aretha heeft een petit zwart witte ruit met een subtiel lichtblauw ruitje daar doorheen. Het jasje is slimfit en heeft twee klepzakken, een paspelzakje en een borstzak. De bijpassende zakelijke pantalon is slimfit en het elegant jasje heeft een enkele rij knopen. Het dames pak is gemaakt van een prachtige wol, geleverd door ons favoriete Italiaanse stoffenhuis. Door de hoge kwaliteit is dit zakelijke dameskostuum weer een echte basis outfit in je zakelijke garderobe: a suit which never goes out of style!

Het colbert is verkrijgbaar in maat 34 t/m 46. Uiteraard hoort hier ook een bijpassende pantalon bij.

Het colbert is echt slim vallend, mocht je daar niet van houden ga dan voor een maatje groter.

De pantalon valt heel strak op de kuit en is sowieso aan te raden een maat groter te bestellen.

Model Marjolein ( donker haar ) draagt maat 38 en is 1.76m.
Model Ellen ( blond ) draagt jasje maat 40, maat 42 pantalon en is 1.80m.

En ja, onze Aretha suit is inderdaad een tribute aan Aretha Franklin …, wat een powervrouw!

Styling tip van een happy customer:

De mogelijkheden met dit pak zijn eindeloos. Very businesslike met een witte blouse of juist lekker eigenwijs met onze rode bow-tie blouse en sneakers eronder! Of draag het colbert met de zwarte pencilskirt en de donkerblauwe satijnen top. Maar de pantalon met een fraaie slimfit kol en high-heels geeft ook een hele geraffineerde look… Genoeg opties dus!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Wissen