Damesblouse wit manchet

99,95

Zakelijke dameskleding standaard? No way! Witte dames blouse Sofia is een onmisbaar item in je zakelijke garderobe, maar is allerminst doorsnee. Deze stijlvolle witte blouse heeft een mooie kraag en een perfecte pasvorm. Vervang de strikjes in de manchetten eens door de prachtige manchetknopen van NAN. Zo maak je een basis item nog specialer. Natuurlijk is deze top prachtig onder een NAN pak, maar als je op casual-friday het pak eens door je boyfriend jeans vervangt en dan toch combineert met deze witte blouse….Succes gegarandeerd!

De blouse is verkrijgbaar in meerdere modellen: witte blouse met enkele knoop en als body blouse. Ellen draagt hier een maat 44, maar het is een slimfit pasvorm: normaal zou zij een maat 40 dragen voor de slimfit pasvorm.

Deze damesblouses zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46

Mocht een confectie maat toch niet goed genoeg zitten, denk dan ook eens aan maatblouse of -bodyblouse. https://www.nan.nl/nandonna/

Make an entrance and wear NAN! Real power dressing

Zakelijke kleding made to stand out!

How to wear:

De zakelijke witte blouse is prachtig in combinatie met ieder pak van NAN. Draag je graag rokjes? Combineer de blouse dan met een van de fake leather kokerrok van NAN of met de donkerblauwe of grijze krijtstreep kokerrok. Draag mooie pumps onder je outfit om je business look helemaal af te maken.

De blouse is ook in andere kleuren verkrijgbaar:

Koningsblauwe krijtstreep

Grijs

Donkerblauw

Roze krijtstreep

Geruit

Kledinghanger

Lichtblauw

Zwart

Fietsdessin

Paars

 

Wissen