Damespantalon zwart flared

159,00

De zwarte dames pantalon flared is een high- waist model met classy uitlopende pijpen. De rits zit aan de zijkant van de dames pantalon, waardoor de voorkant van de dames pantalon rustig blijft en het accent op de taille komt te liggen. Deze zakelijke dames pantalon is de ultieme Marlene Dietrich outfit anno 2021. De dames pantalon is van dezelfde zwarte stof gemaakt als het zwarte dames pak en de zwarte dames smoking. Hierdoor kun je de verschillende dames jasjes en dames pantalons met elkaar combineren.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? body top Guusje Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

Stylingtips van styliste Maud:

Het liefst draag ik de dames pantalon met een mooi paar hakken eronder. Hierop de donkerblauwe satijnen boothals top en je outfit is compleet voor een avondje uit! Of draag de zwarte damespantalon met het dames smoking jasje voor een echte party outfit! Ook kan de dames pantalon gecombineerd worden met onze nieuwe witte blouses. De ideale outfit om naar werk te dragen.

De zwarte dames pantalon flared is verkrijgbaar in maat 34 tot en met 46.

Zakelijke dameskleding NAN if you really want to stand out in the crowd!

vergeet jouw NAN damespak niet af te stylen met een van onze NAN tassen

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze zwarte NAN trui al besteld? Zwarte damestrui

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen