Poederroze blouse met bloemendessin Jennifer

139,00

Summer has finally arrived! Onze blouse met bloemendessin Jennifer is een heerlijk item in de NAN zakelijke voorjaarscollectie. De poederroze blouse heeft een V-hals en trompetmouwen, waardoor hij onwijs elegant is. Aan de voor- en achterzijde zitten twee coupenaadjes, hierdoor valt hij mooi slank. Het vrolijke bloemendessin is ideaal voor de komende lente- en zomermaanden.

GO NAN, GO BUSINESS!

De blouse valt een maat kleiner dan je van ons gewend bent en heeft geen stretch: Koop je blouse daarom een maatje groter. De blouse valt vooral smal op schouders en onderarmen; draag de roze zakelijke blouse 2 maten groter. Staat super elegant! Ook met jeans prachtig.

Styling tip van styliste Maud:

Draag je bloemenblouse onder ons blauw-witte BB ruitjes pak! Verschillende printen kun je goed met elkaar combineren, dit ziet er hartstikke vrolijk uit! Ideaal dus voor het lenteseizoen. Ook kun je de blouse op een mooie (flared) spijkerbroek met witte sneakers dragen.

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Wissen