Damespak met ceintuur

528,00 250,00

SALE Zakelijke dameskleding boring? No way! Je kan natuurlijk voor een well fitted plain blue damespak gaan, maar NAN geeft graag een twist aan haar designs. Aan de ene kant ga je ongetwijfeld voor een outfit om je onderdeel van de bedrijfscultuur te voelen, maar aan de andere kant wil je natuurlijk wel jezelf blijven, een statement maken. Met dit nieuwe blauwe dames pak met ceintuur, maak je echt een nice entrance. We hebben een prachtig 100% Italiaanse wol gekozen voor dit damespak. De damespantalon pinstripe blue heeft een slimfit pasvorm, met een klein splitje aan de onderkant van het slank vallende pijpje. Het ruim vallende damescolbert tailleer je met de bijpassende ceintuur. Wil je het dames colbert iets minder oversized, koop dan een maat kleiner dan je gewend ben.!!

GO NAN, GO BUSINESS! Zakelijke dameskleding van NAN, een must wanneer je een echt statement wilt maken!

Zit jouw ideale damespak toch niet in onze NAN damespakken collection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken!   https://www.nan.nl/nandonna/

Stylingadvies van eigenaresse Ellen:

Met dit krijtstreep damespak kan je overigens eindeloos door combineren. De dames blazer met een wit T-shirt, jeans en sneakers. Dit keer zonder riem. Of de hele outfit, zonder top, just enough skin, en high heels eronder. De slimfit damespantalon met een prachtige witte damesblouse, en mooie pumps eronder om het geheel af te maken.

Invest in your career. Invest in your wardrobe.

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Damespantalon pinstripe blue

Wissen

Damescolbert met ceintuur

Wissen