Damespantalon navy

149,00

Een donkerblauwe dames pantalon is altijd goed. Donkerblauw is de basis, een sterke basis als het om kleding gaat van je uitgebalanceerde zakelijke dames garderobe. Maar nu dan wel NAN donkerblauw. Wij hebben voor het komende seizoen gekozen voor een royal navy. De dames collecties laten dit jaar al genoeg donkere kleuren zien, dus gaan we dit jaar bij NAN voor een uitgesproken blauw. Het zakelijke dames pak is niet alleen uitgesproken van kleur, maar ook in twee stijlen leverbaar. De klassieke variant, een single breasted damesjasje met straight legged damespantalon, en de meer uitgesproken stijl, het double breasted damesjasje met bootcut legged damespantalon. Alle vier de items kun je met elkaar combineren, ook handig wanneer je damesjasje maat 36 en damesroek maat 38 draagt bijvoorbeeld, omdat je altijd los van elkaar kunt kopen. Ook hier hebben we voor een travel-kwaliteit gekozen: een wol blend met stretch. Overigens zijn de zakelijke pantalons half gevoerd.

Ons model Romy is 1.65m en draagt maat 34.

Zakelijke dameskleding van NAN, een must wanneer je een echt statement wilt maken!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een made-to-measure dames maatpak te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Stylingtips van styliste Maud:

Draag de donkerblauwe dames pantalon in combinatie met onze nieuwe lichtblauwe top. Op kantoor het bijpassende vrouwen blazer, maar loose the jacket op weg naar de vrijdagmiddag borrel! Mooie pumps eronder, en je bent ready to go!

Wissen