Dames pak pinstripe black Marlene

428,00

Ons zakelijke NAN dames pak is een echte must have! Afgelopen seizoen hadden we het zandkleurige pak al, maar in 2020 gaan we voor een zwarte krijtstreep. Zo sophisticated! Marlene Dietrich droeg dit pak al met veel flair. Het single breasted knoops jasje met de high waist flared pantalon pinstripe black met prachtig elegante uitlopende pijpen geeft je een gevoel van heerlijke luxe. De rits zit aan de zijkant, waardoor de voorkant van de pantalon mooi glad valt. Ditmaal hebben we voor het zakelijke dames pak gekozen voor een wol blend. De stof, wol met stretch, is een prettige travel quality.

Stylingtips van een happy customer:

Ik ben verliefd op dit pak. Zelf style ik de flared pantalon pinstripe black met very high heels – dan lijken je benen nóg langer – en onze lila top voor op kantoor. Wanneer het weer kouder wordt, draag ik ook graag onze zakelijke NAN turtle neck op de pantalon. Wanneer je de coltrui slimfit draagt, krijg je een geraffineerd silhouet. Maar even zo met een “veel te grote” trui en sneakers straal je kracht uit. Houd wel rekening met je afspraken die dag, wanneer je in de ochtend de ene of andere zakelijke outfit kiest. Ook onze chocolate kleurige blouse is een heel fijn item om op de pantalon te dragen. Normaal is mijn 40 bij NAN , maar ik wilde heel graag dat de pantalon bijna baggy zou vallen; heerlijk dat je bij NAN verschillende maten door elkaar kan kopen. Mijn bestelling liep via de webshop, dus voordat ik ging bestellen heb ik nog wel even gebeld. Het pak zat in 1x als gegoten, precies zo als ik me had voor gesteld.

De flared pantalon is beschikbaar in de maten 34 – 46. Als je er, wat betreft je maat, toch niet helemaal uitkomt, bel ons dan op 06 39605650. Model Fleur is 1.83 en draagt maat 40.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een made-to-measure suit te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Zwart pinstripe colbert Marlene

Wissen

Zwarte pinstripe flared Marlene

Wissen

Op voorraad