Damescolbert pinstripe black

269,00

Ons zwarte zakelijke NAN dames pak is een echte must have! Afgelopen seizoen hadden we het zandkleurige damespak al, maar dit jaar gaan we voor een zwart krijtstreep damespak. Zo sophisticated! Marlene Dietrich droeg dit zwarte damespak al met veel flair. Het single breasted knoops damesjasje met de high waist flared damespantalon pinstripe black met prachtig elegante uitlopende pijpen geeft je een gevoel van heerlijke luxe. De rits zit aan de zijkant, waardoor de voorkant van de dames pantalon mooi glad valt. Ditmaal hebben we voor het zakelijke dames pak gekozen voor een wol blend. De stof, wol met stretch, is een prettige travel quality.

Stylingtips van eigenaresse Ellen:

Ik ben verliefd op dit NAN damespak. Zelf style ik de flared damespantalon pinstripe black met very high heels – dan lijken je benen nóg langer – en onze lila top voor op kantoor. Wanneer het weer kouder wordt, draag ik ook graag en strakke turtle neck op de dames pantalon. Wanneer je de coltrui slimfit draagt, krijg je een geraffineerd silhouet. Maar even zo met een “veel te grote” trui en sneakers straal je kracht uit. Houd wel rekening met je afspraken die dag, wanneer je in de ochtend de ene of andere zakelijke outfit kiest. Ook onze chocolate kleurige blouse is een heel fijn item om op de pantalon te dragen.

Het dames colbert is beschikbaar in de maten 34 – 46. Als je er, wat betreft je maat, toch niet helemaal uitkomt, bel ons dan op 06 39605650. Model Suzan is 1.73 en draagt maat 38.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een NAN made-to-measure dames maatpak te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Wissen